LANE GUTOVIĆ JE PRED SMRT IMAO JEDNU ŽELJU Molio je Boga da njegovi najbliži to učine za njega
Foto: Alo/Printscreen

Već nekoliko dana mediji bruje o pokojnom glumcu Milanu Lanetu Gutoviću koji je preminuo 2021. godine. 

Naime, u nedelju uveče oglasila se njegova najstarija ćerka Milica Gutović i požalila se da su ona i njena sestra Nevena izopštene iz zaostavštine pokojnog oca, kao i da iza svega toga, navodno, stoji opasna prevara. Milica se oglasila za Alo! i objasnila da je angažovala advokate tim povodom, te da zbog procesa ne sme da govori sada o detaljima, a kako mediji prenose, njen pokojni otac imao je pred smrt samo jednu želju na kojoj je insistirao da mu najbliži ispune.

Lane Gutović

Foto: Ilustracija

 

Lane je za života izrazio želju da bude sahranjen na lokalnom kumodraškom groblju. Nipošto nije želeo ni komemoraciju, ni Aleju. Iako je za to postojala mogućnost, porodica legendarnog glumca insistirala je na tome da se ispoštuje Lanetova poslednja želja.

- Sahrana će biti održana u subotu na kumodraškom groblju, tu počivaju i njegovi roditelji. Neće biti komemoracije, po njegovoj želji. Porodica neće davati izjave za medije - rekao je za Novosti tada Gutovićev sin.

I tako je i bilo. Gutović je sahranjen u porti Crkve Svete Trojice u Kumodražu gde su sahranjeni i njegovi roditelji, a sveštenik je pročitao deo govora patrijarha Porfirija.

Mnogi poznati glumci bili su na sahrani kolege, među njima i Tanasije Uzunović, Aleksandar Dunić, Predrag Smiljković, Ivana Dudić, Voja Brajović, Dragan Petrović Pele, Aleksandar Srećković Kubura i drugi, prenosi Espreso.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading