Deda
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Snimak nastao navodno u Nemačkoj postao je hit na srpskom delu Tik-toka zahvaljujući bizarnoj situaciji u kojoj je jedan od glavnih aktera bio stariji Srbin.

Snimak koji je postavio mladić po imenu Jasmin, postao je pravi hit u Srbiji i regionu, a sve zahvaljujući bizarnoj svađi deke iz Srbije i Nemca.

Naime, sudeći po snimku, neimenovani deka je malo više popio, pa se prepustio zvucima rodnog kraja. To je zasmetalo drugom muškarcu sa snimka, te su slučajni posmatrači na jednoj od železničkih stanica u Berlinu prisustvovali pravom verbalnom okršaju.

"Majne muzika, majne problemi. Ma šta bre ja tu pričam sa tobom. Ajd! Nihc normal, nihc normalan. Marš tamo. Ćao! Marš!!", moglo se čuti kako deka izgovara na snimku.

Naši ljudi podržali dedu

U komentarima koji su nastupili, korisnici pretežno sa Balkana su ovakav čin starijeg gospodina poreklom sa Balkana - pohvalno komentarisali.

"Ne daj se pobratime", "Bravo deda Srbine", "To, deda traktore", samo su neki od komentara u kojima su korisnici Tik-toka podržali deku sa snimka u nameri da "uživa u muzici".

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading