JOŠ JEDAN NAČIN DA IZBIJU NOVAC IZ DŽEPA, PA SE PRIPREMITE PRE ODLASKA Na plaži ovo skupo prodaju, mnogo zarađuju, vredi li
Printscreen

Kilogram kukuruza u prodavnicama i na pijacama košta i do pet evra, ali za kukuruz na plaži treba izdvojiti čak tri evra - po komadu. Na hrvatskom primorju ovog leta kukuruz je skuplji od preskupe kuglice sladoleda.

Verovali ili ne, onu koja je prošle godine koštala nešto više od jednog evra, ove godine prodavci na nekim plažama naplaćuju tri evra!

Možda ove cene i ne bi trebalo da nas toliko iznenade, ako se uzme u obzir da je cena kuvanog kukuruza na beogradskim bazenima 250 dinara.

- To je najskuplji artikal na tržištu, od kilograma kukuruza dobijete 200 grama bobičastog voća. To je najskuplji proizvod na tržištu - kaže prodavačica na hrvatskoj pijaci.

Četiri kukuruza stanu u kilogram, jedan je nešto više od evra na pijacama, a kada se kuvaju i posole, cena im izgleda znatno skoči Prodavci kažu da se kupci ne žale na cenu, pa je jedan prodao 20 komada za sat vremena i zaradio 60 evra.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading