STARA NARODNA VEROVANJA Ovo seme su naši preci stavljali u džep kako bi privukli više novca
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Koliko god da su teška vremena, da bismo živeli u blagostanju moramo da se fokusiramo i usmerimo misli u tom pravcu. Mnogi ezoteričari tvrde da je spoljni svet rezultat naših misli i zato je moguće sve postići samo radom na sebi.

Da bi se steklo bogatstvo, važan je pravilan mentalni pristup jer svaka negativna misao, osećaj ili stanje svesti sprečava ulazak dobrog u život.

Nažalost, većina ljudi nije svesna činjenice da njihova podsvest odbija materijalno blagostanje. To se, pre svega, odnosi na negativne misli kao što su „radim mnogo, ali sam malo plaćen“, „ne mogu to da priuštim jer je preskupo, a moram da plaćam račune“, „Plašim se da je uzmem jer neću imati dovoljno novca do kraja meseca”.

Te destruktivne misli bukvalno odbijaju novac. Kako mislite, tako će i biti, poslovica je koju svi dobro znamo, pišu Magazin Novosti. Naši stari verovali su da zrno kukuruza može poslužiti kao talisman za novac.

Ovo zrno treba da nosite svuda sa sobom. Naime, samo žito simbolizuje napredak, rast, prosperitet. Međutim, da biste bili sigurni i zaista privukli novac, morate tako razmišljati, razmišljati i početi da verujete da imate koliko želite. Osećaćete se bolje, a čim se to desi, novac će početi da se sliva u vaš džep.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading