Otac osumnjičenog za ubistvo Danke
Foto: Alo/Alo/ Dejan Briza

Dušan J. iz sela Luka, otac Srđana J. (50), jednog od osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić (2), u razgovoru sa novinarima branio je sina i tvrdio da njegova krivica nije dokazana.

On je čak najavio da će tužiti policiju, ukoliko se dokaže da njegov sin nije kriv. Ljut je zbog toga što mu je policija uništila zelenu salatu.

- Možete ići odakle ste došli. To još nije rešeno ništa, a vi već jurite i pišete svašta u novinama. Lažete tamo. Sve ste dali što nije ni na pomolu, a kamoli da je istina. Odakle znaš ti da je on to učinio? - upitao je Dušan J. novinara, prenosi Informer.

 

 

Bio je vidno ljut i nezadovoljan time što je policija, u potrazi za telom devojčice, prekopala njegovu baštu sa posađenom zelenom salatom:

- Sve su uništili i razbacali stajsko đubrivo. Uništili su mi svu zelenu salatu, imaćemo peripetije. Sve su mi uništili. Pogledajte što su napravili s ovom salatom. Zar to nije žalosno?

"Ako je kriv, kriv je. Ako nije, tužićemo"

- Neću ništa reći dok ne vidim kako će ga suditi. Ako je kriv, kriv je. Ako nije, tužićemo policiju što su ga maltretirali - rekao je Dušan, prenosi beogradski medij.

Kada je obavešten da je njegov sin osumnjičen za ubistvo devojčice, on je nastavio u istom tonu:

- Policija može lagati kako hoće. Tako i meni kažu, a on nije tako nešto učinio. Čekajmo da se dokaže na sudu. Oni još nisu pronašli devojčicu, a pričaju da je sve gotovo. Nije gotovo, tek treba da se utvrdi. Nemoj unapred tvrditi nešto - rekao je Dušan, prenosi beogradski medij.

Podsetimo, Dejan D. priznao je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru da je zadavio Danku Ilić. On je u tužilaštvu otkrio i da je imao pomagače da skloni telo Danke Ilić sa deponije.

Kako su ranije mediji preneli, Srđan J. se branio ćutanjem.

(Informer)

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Gašić pokazuje na mapi - Osumnjičeni je nakon što su udarili Danku kretali 20 kilometara na sat #alo #alodnevnenovine #dankailić💔 #fypシ゚viral #fypシ #danka #dankailić ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading