danka ilic
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Komšinica Dejana D., jednog od osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić (2) u Banjskom polju kod Bora, u šoku je zbog onoga što se sumnja da je uradio njen komšija. Kako priča, ne oseća se dobro i bole je duša i srce.

- Boli me duša, srce me boli, ne mogu danima da spavam. Sad čujem od vas da je i otac uhapšen. Ja ne mogu više ovde - rekla je za "Blic" uznemirena komšinica.

"Nađite to dete, vratite ga majci"

Kako je dalje objasnila za beogradski medij, znala je osumnjičene za ubistvo devojčice samo "na dobar dan".

- Znala sam ih na "dobar dan", nismo bili neki prijatelji. Ako je to istina, da im se sudi svima, anđela su ubili. Pogledajte svuda, molim vas, nađite to dete, vratite ga majci - dodala je.

Podsetimo, za ubistvo Danke Ilić (2) osumnjičeni su radnici "Vodovoda" Srđan J. (50) iz sela Luka i Dejan D. (50) iz sela Zlot. Oni su priznali zločin, ali nisu otkrili tačnu lokaciju gde su bacili telo devojčice, a još uvek je misterija i kako je ona tačno ubijena, piše Blic.

BONUS VIDEO

@alo_portal Gašić pokazuje na mapi - Osumnjičeni je nakon što su udarili Danku kretali 20 kilometara na sat #alo #alodnevnenovine #dankailić💔 #fypシ゚viral #fypシ #danka #dankailić ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading