danka ilic
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Svi kontakti Dejana D. (50) i Srđana J. (50) osumnjičenih da su ubili Danku Ilić (2) su pod lupom policije kako bi se ispitalo da li su nekome od njih ispričali šta su uradili i gde je devojčicino telo, prenosi beogradski medij.

Kako beogradski medij saznaje, policija proverava sada sve koji su, od nestanke Danke Ilić, odnosno ubistva deteta, bili u bližem kontaktu sa osumnjičenima.

- Ispituje se kretanje i svih kolega osumnjičenih iz Vodovoda. Njihove familije, prijatelje. Policija ispituje više lokacija - kaže izvor za medije.

Policija odvela majku Dejana D.

Policija je razgovarala danas i sa majkom Dejana D. dok je trajala pretraga njihovog imanja. Ona je odvežena u policijskom automobilu.

Osumnjičeni za ubistvo doveden pred kuću

Dejan D., osumnjičeni za smrt Danke Ilić (2) doveden je pred kuću u kojoj je živeo do hapšenja zbog smrti devojčice.

Cmolić otkrio nove detalje potrage

Načelnik UKP Ninoslav Cmolić kaže da policija nastavlja potragu sa telom, osumnjičenima je određen pritvor, a kako ističe, iako osumnjičeni do detalja opisuju izvršenje krivičnog dela, kada dođe do momenta da se kaže gde je sakriveno telo, osumnjičeni ne želi da sarađuje.

Uhapšeni otac i brat osumnjičenog za ubistvo

U policiji u Boru određeno je zadržavanje bratu i ocu osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

Oni su uhapšeni nakon što je Dejan D. priznao na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru da je zadavio Danku Ilić.

On je u tužilaštvu otkrio i da je imao pomagače da skloni telo Danke Ilić sa deponije.

Kako su ranije mediji preneli, Srđan J. se branio ćutanjem.

(Blic)

BONUS VIDEO

 

@alo_portal "JEDAN JE BACIO TELO, A DRUGI JE ČUVAO STRAŽU" Gašić otkrio detalje monstruoznog zločina! #dankailić💔 #alo #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #danka ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading