novi pazar požar
Foto: Printscreen/Facebook

U stravičnom požaru, koji se dogodio 5. marta prošle godine u porodičnom stanu ove porodice teško je povređen A. A. otac dečice kome je vatra uhvatila skoro 50 odsto tela i imao je nekoliko operacija.

Rođaci povređenog A. A. nakon tragedije donirali su kožu, imao je nekoliko operacija i sada se nalazi van životne opasnosti. Oporavio se fizički. S druge strane, majka dečaka A. A. tog 5. marta prošla je sa lakšim telesnim povredama, ali je dugo bila u stanju šoka. Naime, ona je tek u bolnici saznala da je peti put trudna i da očekuju dete.

novi pazar požar

Facebook

 

- Sumnja se da je do požara došlo nakon što se zapalio veš koji je bio na grejalici. Naime, ta grejalica bila je u dečjoj sobi, a kada je vatra buknula mališani su u tom trenutku spavali - podseća izvor i dodaje:

- A. A. je odmah pokušao da uđe u sobu, ali nije uspeo. Požrtvovani otac preko terase je pokušao da uđe u sobi i tako je jedno vreme i visio. Tokom spašavanja svojih sinove nesrećni čovek je živ goreo.

Pazarski vatrogasci uspeli su da lokalizuju požar, ali nažalost za mališane više nije bilo spasa. Troje dece je odmah preminulo, dok je petogodišnji dečak izdahnuo u pazarskoj Opštoj bolnici. Nakon toga usledila je lavovska borba lekara koji su mesecima brinuli o A. A. kome je u Beogradu rađena transplatacija kože.

 

A. A. se sada fizički oporavio, a na društvenoj mreži Fejsbuk objavio je i kako izgleda nakon brojnih operacija.

Neutešni otac objavio je i potresnu poruku na dan godišnjice smrti svoje dece.

novi pazar požar

Facebook

 

- Cela jedna godina bez vas. Ni jedan dan da nisam pomislio na vas, a vaš brat došao je na svet sedam i po meseci posle vas. Osetimo vas svaki put kada on nosi nešto od vaše odeće ili kroz neku vašu igračku, koja nije izgorela u požaru. Nema dana da se ne prisećam kakvi ste bili. Vi ste sve što vidim kada pogledam u svoje izgorele ruke, kojima sam pokušavao da vas spasem. Vašoj majci treba mnogo molitvi i strpljenja i nema ni jednog sata da ne misli na vas. Molim vas nastavite da me posećujete u snovima - napisao je očajni otac na Fejsbuku.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading