Novi sad
Foto: Alo/Alo

Roditelji su organizovali ispraćaj svoje ćerke i njenih sinova, ali još nije poznato šta će biti sa Lavom.

Pogrebno preduzeće iz Bačkog Petrovca objavilo je juče zajedničku umrlicu majke i sinova, na kojoj piše samo Martinino ime, dok je umesto imena mališana navedeno samo „deca“. Na njoj se navodi da će majka biti sahranjena sa decom u Bačkom Petrovcu 6. marta u 14 sati.

Kako saznajemo, Martinini roditelji odlučili su da se oni pobrinu za njenu sahranu, iako je ona sa suprugom Lavom presudila njihovim unucima.

Tela majke i dvojice dečaka stigla su u pogrebno preduzeće u Bačkom Petrovcu u utorak, a baka i deda su za svoje unučiće izabrali bele sanduke, dok je za njihovu majku kupljen najobičniji sanduk boje drveta.

S druge strane, telo oca dečaka je najverovatnije još uvek u centralnoj kapeli u Novom Sadu i još uvek nije poznato ko će obezbediti njegovu sahranu.

Kako saznajemo, Martina i Lav upoznali su se u Bačkom Petrovcu, odakle je ona rodom. On je u to mesto dolazio da radi u jednom supermarketu.

Novi Sad

Foto: Slađana Stepanović

 

- Martina je poslednji put videla roditelje 2020. godine, kada je otišla iz sela da se uda za Lava. On je nju upoznao dok je radio kao prodavac u jednoj trgovini. Na posao je putovao iz Veternika i brzo su rešili da se uzmu i presele u Petrovaradin – opisuje za Alo! jedna Lavova bivša koleginica i dodaje da se veoma dobro seća mladića, poreklom iz Vranja.

- Kratko je radio u toj radnji kao trgovac. Uvek je bio povučen i ćutljiv. Pričao je samo kada ga nešto pitaju. Nikada se nije isticao. Odradio bi posao i išao kući, ali je uvek nešto bilo čudno kod njega. Neka mračna energija, nikada nismo znali zašto je takav, jer nije hteo da se druži. Uvek je imao malo duže kosu i bradu, bio je visok, a odeća mu je uvek bila tamna – ističe naš sagovornik.

Novi Sad

Foto: Slađana Stepanović

 

Komšinica Martininih roditelja kaže da oni nakon stravičnih vesti nikoga ne primaju u kuću.

- Mnogo prijatelja i komšija nameravalo je da ih poseti i izjavi saučešće, ali smo čuli da oni nikoga ne primaju, eventualno jako bliske rođake. Njima ni na kraj pameti nije bilo da im je ćerka bila u sekti i potpuno su slomljeni zbog toga. Lava se sećam iz prodavnice. Bio je veoma fin i uzoran mladić - zaključuje naša sagovornica.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading