Novi Sad
Foto: Alo/Foto: Alo.rs/Vesna Bilić

Tragedija koja se desila u petak kada je mladi bračni par Lav P. S (25) i Martina P. S (23), izvršio samoubistvo skokom sa krova šesnaestospratnice kućnog broja sedam, na novosadskom Bulevaru cara Lazara, imala je još jeziviju pozadinu.

Nakon što su Lav i Marina izvršili samoubistvo skokom sa 16. sprata zgrade u Novom Sadu, policijski službenici otišli su na adresu bračnog para u kuću na Petrovaradinu i zatekli jeziv prizor. U domu, u kome su živeli, pronađena su dva beživotna tela dečaka starosti tri i jednu godinu.

Na poziv policije oko 17.19 časova, intervenisala je na toj adresi i lekarska ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć. Kako je rekao dr Zoran Krulj, portparol te zdravstvene ustanove, intervenisala je urgenta lekarska ekipa i mogla je samo da konstatuje smrt dva muška deteta.

Stanovnici te ulice na obodu Petrovaradina, nisu ni slutuli da se u njihovom komšiluku dogodila nezapamćena tragedija. Tek kada su videli policijska vozila i kola hitne pomoći, bilo im je jasno da se zbio neki stravičan događaj.

- Ne možemo da dođemo sebi i poverujemo da se to, o čemu se sada priča, zaista i dogodilo - kažu uglas komšije iz okolnih kuća u ulici Tome Maretića.

- Mlad bračni par nismo poznavali, a znali smo da stanuju tu, u dvorišnoj, tik uz prednju gazdinu kuću. Inače, vlasnik je živeo u Švedskoj i preminuo je pre dve nedelje. Oni su veoma retko izlazili iz kuće i gotovo da nisu ni komunicirali sa komšilukom. Ne znamo ni kako se zovu ni odakle su došli, pre dve godine kada su se uselili. Nju smo viđali s vremena na vreme, kada je izlazila sa decom u šetnju.

Prema nezvaničnim saznanjima, u kući u kojoj je mladi bračni par stanovao sa decom, navodno su pronađeni simboli egipatskog zagrobnog života. Da li eventualno ima indicija da je reč o pripadništvu nekoj sekti, ili su sve samo prazna nagađanja, trebalo bi da rasvetli istraga.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading