beograd
Foto: Printscreen/Printscreen/Youtube/EmergencyReporterSRB

Otac bebe, koja je 29. januara teško povređena u Paraćinu kada je ispala iz nosiljke sa prvog sprata zgrade u podrum, izgubio je brata i sestru u požaru pre 14 godina!

U vatrenoj stihiji koja je 5. marta 2010. zahvatila dečiju sobu u kući porodice Đuričić, u paraćinskom selu Glavica, izgoreli su trogodišnji blizanci. Njihov stariji brat - otac bebe, bio je u drugom delu kuće i pukom srećom ostao je tada nepovređen.

"Bebi se i dalje bore za život"

- Zamalo sada da se dogodi da izgubi i sopstveno dete, kakva strašna sudbina. Mladi roditelji otputovali su u Beograd, gde se lekari Kliničkog centra Srbije i dalje bore za život njihove četvoromesečne bebe - u neverici kažu šokirane komšije.

Ova nesreća se desila pre tri dana, oko 22 časa. Deda je iz vozila uzeo nosiljku, u kojoj se nalazilo detence, i krenuo da je unosi u zgradu do stana. Kada je došao do prvog sprata, pošto je primetio da bebi stoji ćebe preko lica, nosiljku je stavio na gelender stepeništa ne bi li joj ćebe pomerio.

Beba pala sa prvog sprata zgrade u podrum

U tom trenutku iz nosiljke je ispala beba i sa prvog sprata, kroz prostor između stepenica, pala u podrum zgrade. Bebu su odmah uzeli roditelji, koji su išli iza dede, i odveli je u paraćinsku Hitnu pomoć na Odeljenje pedijatrije.

Zbog težine povreda, beba je transportovana u KC Srbije u Beogradu, prenosi Informer.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading