beba
Foto: Printscreen/Printskrin: CCTV

Tokom suđenja porota je imala prilike da pogleda poslednji snimak male Viktorije. Par je sve vreme od vlasti krio da je mala Viktorija rođena, kako bi izbegli da im socijalne službe uzmu dete.

Na snimku koji je pušten porotnicima vidi se kako Mark krije malu Viktoriju ispod jakne umotanu u ćebe ili peškir.

Na drugom snimku vidi se kako Konstans čeka Marka u jednoj ćevabdžinici, dok on kupuje kolica. Kada se vratio, on je bebu Viktoriju, koja je bila umotana u crveno ćebe stavio u kolica.

 

 

Dok je gledao snimak, Gordon je lice prekrio rukama, a zatim je njegov advokat zatražio pauzu. Konstans do sada nije prisustvovala suđenju.

Nakon kratke pauze u ćevabdžinici Mark i Konstans su otišli do Vajpečela gde je on kupio šator, a zatim su se uputili ka Istočnom Saseksu.

Policija je dan ranije počela da traga za njima, nakon što su izgoreli automobil pronašli na putu u blizini Boltona.

Tokom bekstva nadzorne kamere su uspele da ih usnime i 12. januara prošle godine ispred jedne beznizske pumpe.

Mesec dana kasnije viđeni su i nedaleko od terena za golf kada je Mark granu sa drveta koristio kao štap prilikom hodanja.

"Kada sam im se približio delovali su mi kao beskućnici. On je nosio po jednu plastičnu kesu u svakoj ruci. Žena je gurala kolica, nisu imali ništa drugo sa sobom", rekao je jedan šetač pasa koji se tog dana našao u blizini.

On je takođe rekao da tada nije ni čuo ni video bebu.

Par je uhapšen 27. februara prošle godine i od tada su u zatvoru.

Nekoliko dana kasnije policija je pronašla telo bebe u napuštenoj šupi prekriveno đubretom.

Marku i Konstans se na teret stavlja prikrivanje rođenja deteta, okrutnost prema deci i izazivanje ili dozvoljavanje smrti deteta.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading