Nikola Rašković
Foto: Printscreen/Instagram

U Pogonu za proizvodnju gorive trake u sklopu fabrike „Trajal“, u naselju Parunovac, u Kruševcu, juče oko devet sati došlo je do eksplozije u kojoj je poginuo Nikola Rašković (18) iz sela Konjuha, dok su četiri osobe zadobile povrede! Među njima je i devojka, koja je dobila unutrašnje krvarenje, i koja je prebačena zbog stepana povreda na VMA.

Nikolina majka Vesna kroz suze za portal Alo.rs ispričala je da za sada nama informacija kako je došlo do tragedije, a da će sahrana mladića biti u narednim danima. 

- Šta vam kažem kako sam, ovo je nešto najstrašnije što mi se moglo desiti. Ne znam kako ću to da podnesem! Ako večeras donesu njegovo telo sahrana će biti u petak, tada će majka ispratiti svog anđela. Kolege su su dolazile, bili su kod nas kući, i rekli nam da se još ništa ne zna o tragediji. Policija je još na terenu, sve se još utvrđuje - rekla je uplakana majka za Alo.rs  

Podsetimo, požar koji je izbio usled eksplozije je brzo lokalizovan, a pripadnici Policijske uprave u Kruševcu i Sektora za vanredne situacije obzbedili su lice mesta. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading