pedofil
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Povod za ovaj neobičan zahtev advokata bio je nalaz veštaka da devojčica ima izuzetno elastičan himen, da nema povreda na njemu i da je zapravo još uvek devica.

Napasnik je uhapšen kada je devojčica A. A.  posle tri godine zlostavljanja pobegla od kuće i policiji prijavila da je očuh seksualno zlostavlja i po nekoliko puta na dan, dok okrutna majka pritom leškari na krevetu i gleda TV! Devojčicini košmari su počeli kada se njena majka (40) udala za B. K. i preselila u njegov stan na Novom Beogradu. Devojčica nije imala 14 godina kada je on uspeo prvi put da je namami u svoj krevet govoreći da ima bolove u stomaku i da samo ona može da mu pomogne svojom bioenergijom. Ta scena je nažalost postala devojčicina bolna svakodnevica. Primoravao je devojčicu na seksualne odnose preteći joj: „Ja ću nekada izaći iz zatvora, a ti iz groba nećeš nikada ako progovoriš!“. Njegove bahanalije su trajale tri godine, a tinejdžerku je primoravao na blud gotovo svakodnevno, ponekad i po dva-tri puta dnevno. Frapantno je da devojčica nije imala zaštitu majke. Kada joj se bojažljivo obratila za pomoć rekla joj je: Moraš da pristaneš na seksualne odnose, to je za naše dobor! U suprotnom će nas izbaciti na ulicu!“

Majka iz pakla umesto zaštite pretila ćerki: „Ako zatrudniš, abortiraćeš!“

Devojčica je tokom istrage ispričala da se prvo poverila drugarici i tetki jer više nije mogla da podnese pakao u kući.

- Obe su me savetovale da što pre prekinem agoniju i da majku i njenog ljubavnika prijavim policiji. B. K. je bio  grub. Kada je nasrtao na mene nisam mogla da mu se oduprem jer je jak i težak. Jednom sam se upašila da sam zatrudnela i poverila se majci, ali mi je ona grubo uzvratila: „Ako ostaneš trudna, abortiraćeš!“. Uz to me je očuh terao da čistim, kuvam, perem i brinem o mlađoj sestri i 30 mačaka koliko su držali u stanu. Znao je da mi zabrani da idem u školu, kao i da me istuče ako zapostavim neki kućni posao. Gadio mi se. Posle prvog silovanja me je bilo jako sramota, osećala sam se odvratno. Nisam krvarila, samo sam dole bila mokra i modra. Mislila sam da ću umreti jer posle toga više nisam bila devojčica - rekla je A A. u istrazi

pedofil

Centralni zatvor Foto: Masanori Jošida

 

Nasilnik je devojčici uteravao strah u kosti, a jednom prilikom je tukao kablom od kompjutera dok je bila vezana za radijator. Uz to je morala, po njegovoj naredbi, do ranih jutarnjih sati da presnimava porno-filmove na kasete, koje je on iznajmljivao mušterijama.   

Majka je bila optužena za  pomaganje jer nije zaštitila dete, ali se branila sa slobode. Ona i njen ljubavnik su na sudu negirali svoja zlodela. Bludnik je besramno tvrdio da je impotentan i da ga je devojčica navodno prijavila po nagovoru tetke.

Monstrum osuđivan zbog prevara, a majka zbog čekova bez pokrića

Pedofil je posle hapšenja završio u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu. Pre suđenja za silovanje je osuđivan zbog prevara i falsifikovanja službenih isprava. Njegova izabranica je takođe bila kažnjavana zbog izdavanja čekova bez pokrića. Posle hapšenja nasilnika i podizanja optužnice protiv majke, brigu o devojčici je preuzela tetka.                     

Majka je bez trunke griže savesti i kajanja rekla da uopšte nije znala za seksualne odnose. Ponovila je priču svog muža da je ćerka problematična i da navodno voli da izmišlja. Psiholozi su posle razgovora sa devojčicom utvrdili da je prosečnih intelektualnih sposobnosti, da nije sklona lažima, kao i da su je okolnosti u kojima je živela doveli u pasivno stanje i nemogućnost da se suprotsavi seksualnom zlostavljanju.

@dosije.192 Duš(M)anka je ubila svog supruga kako bi se dočepala njegovog stana, a zatim je ubila i brata! #dosije192 #zlocin #ubistvo #dusanka #beograd #fypシ ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading