MAKRO ŠIPKOM PREBIO DRUGARICU TIJANE AJFON? ALO! OTKRIVA ko su akteri brutalnog nasilja koje je zgrozilo Srbiju
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Petar R. (46) uhapšen je u subotu zbog sumnje da je u iznajmljenom stanu u Mirijevu brutalno pretukao M. K. (39), inače drugaricu poznate starlete Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, saznaje Alo!.

Izvor našeg lista navodi da je osumnjičeni makro, koji je ženu mesecima ucenjivao kompromitujućim video-snimcima kako bi je naterao da radi za njega kao prostitutka.

MAKRO ŠIPKOM PREBIO DRUGARICU TIJANE AJFON? ALO! OTKRIVA ko su akteri brutalnog nasilja koje je zgrozilo Srbiju

Instagram/moj_beograd_rezerva

 

On ju je, navodno, najpre skinuo golu, a potom je izveo na terasu i tukao je šipkom naočigled brojnih komšija, koji su snimili brutalno nasilje, a potom pozvali policiju.  

Po hapšenju, osumnjičeni je saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

- Pre svega želim da kažem da sam ja na terapiji odvikavanja od alkohola, počev od 14. 11. 2022. godine, kada sam pod kožu primio blokator. Dejstvo tog blokatora je trebalo da traje šest meseci. Međutim, ja sam to prekršio i napio se na dan kada sam otišao u stan kod svoje devojke M. K. S njom sam u vezi oko dve godine, s tim što smo je prekidali, a povremeno sam i živeo s njom u njenom stanu - rekao je osumnjičeni.

Nasilnik robijao zbog ubistva

Petar P. je, prema pisanju medija, nebrojeno puta ulazio u sukob sa zakonom.

- On je do sada nekoliko puta osuđivan zbog krivičnih dela s elementima nasilja, ali i jednom za ubistvo - objašnjava naš sagovornik.

On je potom obrazložio svoju verziju događaja u stanu.

- U ranim jutarnjim časovima sam došao kod nje. Prvo smo spavali, a probudili smo se oko 11 časova. Čim smo ustali, posvađali smo se, ali ja sada ne mogu da se setim zbog čega. Zatim sam uzeo flašu rakije i popio jednu čašu od jednog decilitra u cugu. U naredna dva to tri sata popio sam još dve do tri čaše, a možda i četiri. Za to vreme nisam ništa jeo. Ne mogu da se setim da sam je udarao. Ne sećam se ni kako sam zaradio ogrebotine, osim što znam da je pukao neki sto, pa sam se možda tako i izgrebao. Sećam se da sam je povukao za kosu kako bih je sprečio da padne sa simsa, pošto je ona bežala od mene na terasu. Mislim da je nisam udario pesnicama niti nekim predmetom. Kada je policija došla, tražili su da uđu u stan. Ja sam rekao da nema nikakvih problema, ali nisam mogao da pronađem ključ od ulaznih vrata. Moguće je da je svađa izbila zbog tog ključa - rekao je uhapšeni.

Nudile seks za 500 evra

Kako su mediji ranije pisali, Tijana Maksimović je u maju 2020. navodno podsticala dve Beograđanke da otputuju u Bijeljinu kako bi na privatnoj zabavi pružale seksualne usluge za 500 evra.

Kada je Maskimovićeva izašla iz pritvora, izjavila je da bila reč o „najobičnijoj zabavi“.

- To je proslava. Kao što ti možeš da odeš na proslavu. Hajde da zanemarimo prelazak granice, neka to bude u Beogradu. To ne znači da sam ja makro, to tek treba da se dokaže. To je bila proslava. Svi smo pušteni. Meni je najbitnije da sam ja na slobodi. Nažalost, ja sam bila jedina žena u pritvoru - izjavila je tada Tijana Ajfon.

Njemu je posle saslušanja određen pritvor do 30 dana. Preti mu pet godina zatvora za nasilje.

Inače, kako Alo! saznaje, žrtva nasilja M. K. privođena je 28. maja 2020. godine u Suvom Polju kod Bijeljine, u BiH. Policija je tada u akciji „Kristal“ uhapsila ukupno 15 osoba, među kojima je bila i Tijana Ajfon. Oni su uhapšeni zbog organizovanja orgija i kokainske žurke u jednoj vikendici. Starleta se sumnjiči da je vrbovala i navodila dve osobe na pružanje seksualnih usluga.

Žrtva se plašila da ga prijavi

Osumnjičeni je, kako saznajemo, više puta maltretirao M. K., ali ona navodno nije smela da ga prijavi.

- Trpela je nasilje u nekoliko navrata, ali se nikad nije obratila policiji jer ga se bojala - navodi naš izvor.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading