KOMŠINICA O BRUTALNOM MUČENJU MARIJE IZ MIRIJEVA ''Svaki dan se u tom stanu čula buka; kad su vatrogasci razvalili vrata, puklo je kao bomba''
Foto: Printscreen/Instagram/moj_beograd_rezerva

''U jednom trenutku sam pogledala kroz prozor i videla nekoliko policajaca, policijska kola, vatrogasce i sve komšije koje žive preko puta na terasama i prozorima. Policija nam je rekla da ne izlazimo iz stana, a u stan nisu mogli da uđu jer on nije hteo da otvori'', dodaje stanarka.

PACIJENTKINJA ŠUTNULA MEDICINSKU SESTRU U STOMAK NA KLINICI ZA ORL U BEOGRADU! Osumnjičena se razbesnela se tokom rutisnkog pregleda, jer joj se nije dopao tretman  

Ona dalje prepričava kako su naposletku vatrogasci uspeli da spasu nesrećnu ženu koja je krenula da skoči sa drugog sprata ne bi li se spasla od nasilnika.

''Vatrogasci su sa pajserima i jedan sa sekiricom razvalili vrata. To kako je puklo, kao bomba. Kad su uspeli da razvale vrata brzo su ga oni uhapsili i odveli. Stavio je kapupljaču na glavu i nekoliko policajaca ga je odvelo'', priča komšinica.

Kako dodaje, iz stana u kom je juče odigralo jezivo naselje se često čula buka.

''Svaki dan se kod njih čuje rondanje, ali nikada nisam čula zapomaganje niti bilo šta, nego kao da premeštaju nameštaj sa jednog kraja na drugi. Ne znamo da li je ona vlasnica stana, čini mi se da oni nisu živeli zajedno, već da je on dolazio povremeno, ali nisiam sigurna'', dodaje stanarka za beogradski portal.

Podsetimo, muškarac P. R. (46) uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. On je, kako se sumnja, juče na terasi stana u Mirijevu, više puta udario tridesetdevetogodišnju emotivnu partnerku, nanevši joj povrede po glavi i telu.

Kako su preneli mediji, iz stana se skoro ceo dan čula galama, a šta se tačno dešava komšije su shvatile tek kada su pretučenu ženu videli golu na terasi.

On dodaje da se sumnja da je muškarac više sati tukao ženu, a u nekim trenucima je krvavu i golu izvodio na terasu.

''Komšije su obavestile policiju, čijom brzom reakcijom je žena spasena u trenutku kada je sa terase drugog sprata pokušala da skoči, odnosno da izvrši samoubistvo'', objašnjava sagovornik.

Prema njegovim rečima policajci PS Zvezdara uspeli su, da sa druge terase, dođu do terase na kojoj je bila pretučena žena.

''Kada je policija stigla nasilnik nije hteo da otvori vrata, pa su policajci ušli preko terase. U demoliranom stanu zatekli su pretučenu ženu, navodno je tukao šipkom, i muškarca koji je od ranije poznat policiji. On je uhapšen, a žena je prevezena u Urgentni centar'', rekao je sagovornik Informera.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Pratite najnoviije VESTI SA FRONTA 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading