NASILNIK IZ MIRIJEVA VEĆ ROBIJAO ZBOG UBISTVA Petar je tukao Mariju ceo dan, pa je golu i krvavu izbacio na terasu
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Dramu koja se juče odigrala u Mirijevu, okončala je policija, koja je u tom trenutku i sprečila nesrećnu ženu da nakon brutalnog nasilja skoči sa terase.

Kako smo ranije izveštavali komšije, koje su videle nasilje nad ženom obavestile su policiju koja je ubrzo stigla.

UHAPŠEN ALBANAC KOJI JE UBIO SRBINA U ŠPANIJI Lažno se predstavljao kao Italijan; pokušao preko krova kuće da utekne policiji!

''Kada su stigli policajci, nisu mogli da uđu u stan pa su obavestili i vatrogasce. Međutim s obzirom da je situacija bila ozbiljna i da se žena spremala da skoči sa terase policajci su preko druge terase ušli u stan'', objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem.

On je dodao da da su policajci najpre zbrinuli ženu ali i istovremeno uhapsili nasilnika.

''Stan je bio kao da je bomba u njemu pala. Ubrzo je stigla i Hitna pomoć, ali nisu mogi da uđu u stan jer niko nije mogao da nađe ključ. Sumnja se da ga je nasilnik negde bacio kako bi sprečio ženu da izađe iz njega. Stan su obili vatrogasci, a nakon toga je Hitna zbrinula ženu'', objasnio je sagovornik.

NASILNIK IZ MIRIJEVA VEĆ ROBIJAO ZBOG UBISTVA Petar je tukao Mariju ceo dan, pa je golu i krvavu izbacio na terasu

Instagram/moj_beograd_rezerva

 

Prema njegovim rečima, sumnja se da je nesrećna žena pre dolaska policije više sati trpela nasilje.

''Sumnja se da je ženu tukao nekom šipkom i da joj je tom prilikom naneo posekotine po telu. Žena je bila u strašnom stanju kada je policija stigla. U kakvom je stanju bila govori i to da je nesrećna pokušala gola da skoči sa terase kako bi se spasila nasilnika. Srećom policajci su stigli i to sprečili'', rekao je sagovornik.

Inače, kako nezvanično sazanjemo P.R., je navodno, pre nekoliko godina izašao iz zatvora u kom je bio zbog ubistva.

''On je prema nekim informacijama bio osuđen 2001. godine za ubistvo. Odležao je tu kaznu izašao iz zatvora i evo šta se dogodilo. Ko zna šta bi bilo sa ženom da komšije nisu prijavili i da policija nije ubrzo stigla'', rekao je on.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading