PRVA IZJAVA ADVOKATA ZORANA MARJANOVIĆA Sramno je, izašao sam iz sudnice
Foto: Estock

- Izašao sam, ne mogu da slušam. Sramno je - kretko je rekao.

Podsetimo, Marjanović je u sudu uz advokate Stefana Jokića i Nikolu Dumnića dočekao izricanje presude u pratnji devojke Zorice Mitrović, brata Miloša i sina Uroša.

ZAPLAKAO PRED SUDNICOM Zoran Marjanović poslednji put u zagrljaju najbližih pred odlazak u zatvor (FOTO)

Zoranov advokatski tim ima pravo da u roku od dve nedelje uloži žalbu na presudu Apelacionom sudu koji će potom utvrditi da li je presuda doneta na zakonit način. Takođe, Apelacioni sud ima mogućnost da presudu obori i vrati na ponovno suđenje, da je potvrdi ili umanji kaznu koja će biti izrečena.

Podsetimo, pevačica Jelena Marjanović Krsmanović brutalno je ubijena 2. aprila 2016. godine na nasipu u naselju Crvenka u Borči, gde je sa suprugom Zoranom i kćerkom Janom došla kako bi trčala.

JELENINA NAJBLIŽA RODBINA ZADOVOLJNA PRESUDOM Evo ko će tražiti starateljstvo nad malom Janom

Kako je Zoran tada ispričao, on i Jana su polako hodali za Jelenom na nasipu pored Dunava, a ona je džogirala ispred njih.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Levi

22.07.2022 11:53

Nastavljamo sa faksom sad ulazu žalbu sud obori presudu i vrati na početak haaaa lakordija .Te advokate strpati malo u bunaru sta rade samo za novac .Žrtve im nisu merilo i ako je kriv oni čega oslobodit videćete.

Beba

22.07.2022 11:53

Sram tebe bilo sto si branio tu zivotinju

Zoran

22.07.2022 12:11

Nista nije sramno kada sud utvrdi da je zlikovac ubio na svirep.nacin suprugu. J. Sramno.je sto.je ubio i sto. sramno pokusava da izbegne odgovornost. Na keju samo muz i ubijena supruga a muz nevin. Ma kome prodajete mangupske trikove o.nevinosti.muza.?

Dragan

22.07.2022 12:17

A voleo bi da upises u biografiju da si oslobodio ubicu,a, da se kur.is malo sa Zokijem,Kako ste po.ebali sud,tesko sine, tesko.

Mile Jagodinac

22.07.2022 12:51

Sramno je da se advokat ponaša sada privatnim Osecanjima nije mu ljubavnica već sudski advokat??!!