NE ODVAJAJU SE Evo ko je misteriozna crnka koja vozi Zorana Marjanovića na izricanje presude
Foto: Alo.rs

Mitrovićeva i Marjanović su u vezi još od 2017. godine, a spekulisano se da mu je bila ljubavnica i dok je bio u braku sa pokojnom Jelenom. Ona ga je, kada je uhapšen zbog sumnje da je upravo on ubio Jelenu na nasipu u Crvenki 2016. godine, na sve strane branila i tvrdila da nije kriv. Ubrzo nakon toga otkriveno je da su njih dvoje u vezi.

Mitrovićeva na ruci ima identičnu tetovažu kao i Marjanović na vratu - simbol pobede dobra nad zlom. Uparene tetovaže uradili su pre nekoliko godina.

- Moje tetovaže su patriotskog karaktera i simbolizuju spremnost za borbu u odbrani nedužnih, pravednih i slabijih. Nedužan sam prošao čitav pakao i rešen sam da život posvetim borbi u kojoj ću štititi nedužne. Ako treba i da stradam u toj borbi, bila bi mi čast i moram da napomenem da ima nas dovoljno - rekao je ranije Zoran govoreći o tetovaži na vratu, ali i drugim tetovažama koje je uradio po izlasku iz pritvora.

Kada je Marjanović 2018. godine izašao iz pritvora, Zorica je postala redovna gošća u njegovom porodičnom domu.

 Nisam siguran da li se zvanično venčali, ali svakako su u zajednici. Ne odvajaju se - rekao je ranije jedan od komšija.

Marjanović je, kako smo ranije objavili, oko 8.30 jutros iz porodične kuće u Borči izašao upravo u pratnji Zorice. Ona je sela za volan crvenog "punta", a on na suvozačevo mesto.

Marjanović, koji će danas saznati da li je osuđen za ubistvo svoje supruge, izašao je iz porodične kuće smirenog izraza lica, u beloj košulji i crnoj jakni.

Nekoliko minuta kasnije ispred kuće su se parkirala još jedna kola u kojima je bio njegov sin iz prvog braka. On je, kako navodi reporter  s lica mesta, bio vidno neraspoložen.

Podsetimo, ubistvo pevačice Jelene Krsmanović Marjanović se dogodilo 2. aprila 2016. godine na nasipu u naselju Crvenka u Borči. Jelena je na nasip, gde je svakodnevno trčala, došla sa suprugom Zoranom i petogodišnjom kćerkom Janom.

Ubistvo se dogodilo oko 17 časova, četrdesetak minuta nakon što su Marjanovići došli na nasip. Zoran je ubrzo uputio nekoliko poziva policiji kako bi prijavio njen nestanak.

- Halo, dobar dan, zovem da prijavim nestanak. Ja sam sa ćerkom i ženom došao na nasip, ona je otišla da trči, nestala je - objašnjavao operaterki, koja mu je postavila pitanja "kako je nestala"

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading