JELENINA NAJBLIŽA RODBINA ZADOVOLJNA PRESUDOM Evo ko će tražiti starateljstvo nad malom Janom
Foto: Alo.rs

Zoran Marjanović proglašen je krivim za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović. On je osuđen na 40 godina zatvora!

Marjanovića odmah odvode u zatvor.

ZAPLAKAO PRED SUDNICOM Zoran Marjanović poslednji put u zagrljaju najbližih pred odlazak u zatvor (FOTO)

On je u sudu uz advokate Stefana Jokića i Nikolu Dumnića dočekao izricanje presude u pratnji devojke Zorice Mitrović, brata Miloša i sina Uroša.

Zoranov advokatski tim ima pravo da u roku od dve nedelje uloži žalbu na presudu Apelacionom sudu koji će potom utvrditi da li je presuda doneta na zakonit način. Takođe, Apelacioni sud ima mogućnost da presudu obori i vrati na ponovno suđenje, da je potvrdi ili umanji kaznu koja će biti izrečena.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
ZAZA

22.07.2022 12:02

OVAKO LEPA, MRAVA NIJE ZGAZILA, ON ĆE U ZATVORU DA UŽIVA, TREBA MU URADITI, ONO ŠTO JE ON JECI, AL MI NEMAMO TAKAV ZAKON

ludimilojko

22.07.2022 12:20

apelacioni sud moze samo da potvrdi donesenu odluku,u bilo kom smislu da je preinace bilo bi protivzakonito jer majstor zoran je veliki glumac koji handri 6 ipo godina i pravosudje i narod srbije a tip uzeo 3 advokata da ga brane.na svu srecu nisu ga uspjeli odbraniti.momcino zorane,,,lijep provod ti zelim na dugogodisnjem zasluzenom odmoru iz kojeg se vratiti neces,,,,ljigavce,,,