ISPOVEST ZAVISNICE OD SE*SA Želim stalno da imam odnose, a ovo je NAJGORA stvar koju sam uradila zbog toga! Gadim se i sebi!

Jedna žena je priznala da je zavisna od seksa i odlučila je da podeli sa drugima šta je sve radila zbog tog stanja.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Zavisnica od seksa iz Australije je želela da bude anonimna, što i nije iznenađujuće, jer je priznala da je imala seks sa tri različita momka iste večeri. Pri tom je jedan od njih bio njen momak. I sama priznaje da je to verovatno najgora stvar koju je uradila do sada.

- Momci ne moraju ni da me izvedu na večeru. Ne bih ni želela da se najedem pre seksa, u svakom slučaju - počinje priču ova devojka.

Različita iskustva i savete o zavisnosti od seksa možete naći ovde.

Monogamna veza je za ovu zavisnicu olakšavala stvari jer je tada mogla u svakom trenutku da "dobije fiks" i da ne brine da li će dobiti neku polnu bolest.

Zbog te zavisnosti život joj je često komplikovan, pa se često nalazila u komplikovanim situacijama. Tako je jednom spavala sa dva momka pre nego što se našla sa trećim, sa kojim je tada bila u vezi. Pokušala je i da se zabavlja sa tri različita momka koji su imali isto ime, kako se ne bi zbunila.

- Morate da budete veoma oprezni kada šaljete poruke u žurbi, posebno kada taj kome pišete misli da se viđate samo sa njim - ističe anonimna devojka.

Ona priznaje da se posebno stidi jer je uvek mislila da su muškarci ti koju su opsednuti seksom, dok žene obično glume glavobolju da bi se izvukle od seksa.

Prostitutka, seks, prostitucija, makro, političar, veš, žena
, Foto: Shutterstock, ilustracija

Zavisnost od seksa je stanje koje postaje problem kada ne možete da ga kontrolišete. Zavisnici žele da imaju manje seksa, ali nisu u stanju, objašnjavaju stručnjaci. Međutim, iz ispovesti ove devojke nije jasno da li ona uživa u seksu ili joj je potreban zbog te zavisnosti.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi