Seks, strast, par, vođenje ljubavi, predigra
Shutterstock, ilustracija
Seks, strast, par, vođenje ljubavi, predigra

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Do svoje 28. godine, Meri Kalver imala je seksualne odnose samo sa svojim suprugom Berijem, sve dok jednog dana kod kuće ugledala svingerski magazin, nakon čega ništa više nije bilo isto...

PROČITAJTE JOŠ:

Meri Kalver, koja tvrdi da je spavala sa tri hiljade muškaraca, otkrila je da se njen život promenio iz korena kada je njen suprug jednog dana doneo kući magazin sa nepristojnim sadržajem koji je pozajmio od kolege s posla.

"Beri i ja upoznali smo se kad mi je bilo 15, a venčali kad sam napunila 19 godina. Do 28. godine bio je jedini muškarac sa kojim sam spavala, i imali smo odličan seksualni život. Sve dok jednog dana nije doneo kući magazin sa svingerskim sadržajem", kaže Meri.

PREPORUČUJEMO I OVO:

"Našalio se da bi i mi trebalo to da isprobamo, a ja sam mu rekla da se ne glupira, i on to više nije pominjao. Međutim, povremeno bih bacila pogled na magazin i zamišljala koliko bi to moglo da bude zabavno. Na kraju sam rekla da bismo ipak mogli da probamo. Gledao me je kao dete koje je upravo dobilo božićni poklon", objašnjava ova šezdesettrogodišnja dama, i dodaje da njih dvoje nikad nisu stavljali seks na pedestal, već ga posmatrali onakvog kakav jeste – odvojeno od ljubavi.

Seks, par, stras, ljubav, zavođenje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

"Jedne noći spavala sam sa 14 muškaraca i tada sam pomislila sa bi bilo dobro da počnem da beležim sa koliko sam seksualnih partnera bila", nastavlja Meri. "Istina je da nisam sigurna. Prema mojim skromnim procenama, to je oko 100 muškaraca godišnje, tokom 30 godina. I danas smatram da nije prirodno držati se samo jednog partnera za 60 godina. U životu bi trebalo eksperimentisati i iskusiti razne stvari, i upravo to je ono što mi činimo".

Par je naposletku otvorio sopstveni klub za svingere u Šefildu, a Meri priznaje da nisu sva iskustva ista - od fantastičnih, do onih manje prijatnih, a ponekad i razočaravajućih.

"U svojim četrdesetim spavala sam i sa jednim 18-godišnjakom, čisto da vidim kako to izgleda. Brzo se završilo", zaključila je Meri.

Seks, par, stras, ljubav, zavođenje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija