seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav
Shutterstock, ilustracija
seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Zbunjeni dečko iz New Yorka na Redditu je napisao da je nakon seksa s partnerkom otišao u kupatilo, a kada se vratio pronašao ju je kako 'sipa' sadržaj iz iskorišćenog kondoma u svoju vaginu. Na internet stranici je pitao je li to što je učinila legalno, dodajući da je 'jeb*no nervozan'.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, objašnjavajući njihov odnos, mladić je napisao:

- Moja devojka i ja smo oboje u kasnim dvadesetima. Pre sat vremena smo se seksali. Ona nije na piluli pa koristimo kondome. Kada smo završili sa seksom, ja sam skinuo kondom i otišao u kupatilo. Ona me vrišteći upitala da li pišam ili 'kakim' što mi je bilo malo čudno. Iz šale sam joj odgovorio da 'kakim' iako sam zapravo pišao. Kada sam se vratio video sam šta radi pa sam joj probao oteti kondom iz ruke. Ona je počela vrištati da je to 'ubistvo' i 'silovanje'. Morao sam je ostaviti na miru pre nego je neko čuje i nazove policiju - rekao je.

Zatim je zamolio korisnike za pomoć i upitao je li to uopšte legalno i šta će se dogoditi ako zatrudni. Takođe je napisao da on nije pristao da ona to radi. Pitao je i poseduje li on legalno svoju spermu te kolike su šanse da ona ostane trudna.

Seks, ljubav, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Izgleda da zakon nije na strani muškarca. Američki pravni sistem smatra da je sperma za vreme seksa 'dar' čak iako nije bila namenjena i namerna.

Niz slučajeva je pokazao da se ovaj čin ne može svrstati u krađu. Na primer, jedan par je dobio dete jer je partnerka čuvala spermu partnera nakon oralnog seksa, a onda ju je koristila da zatrudni.

Objava na Redditu izazvala je osećaj užasa kod drugih korisnika. Jedan je napisao:

- Pod jedan, pretpostavljam da je ona sada tvoja bivša devojka? Drži se podalje od nje i ako ti kaže da je trudna, napravi test očinstva.

Drugi korisnici su mu predložili i da se pravno osigura i nađe odvetnika u slučaju da ona zatrudni, koji se onda može izboriti za starateljstvo ili za ukidanje očinskih prava, šta već mladić želi.