ISPOVEST NIMFOMANKE KOJA SE GORKO KAJE Spavala sam sa dvanaestoricom za noć, imala odnose po toaletima, ređali su se na meni

Nimfomanija je psihički poremećaj

Devojka, žena, stres
Foto: Shutterstock

Još dok sam bila jako mlada bunt mi je obuzimao biće, talog nekog nezadovolstva mi je prožimao čitavo telo. Neke teške proživljenje priče iz detinjstva su uzrokovale moje formiranje ličnosti.

Libido mi je oduvek bio naglašen i muškarce sam tretirala kao potrošnu robu, ali vremenom mi seksa nikada nije bilo dosta. Počela sam konstantno da izlazim  po noćnim klubovima i upuštala sam se u afere bez imena, bez sutra, bez ljubavi. Nekada sam to upražnjavala i po klubovima lokala, a nereko je posle prvog partnera već i drugi bio na čekanju.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par
Foto: Shutterstock, ilustracija

Nisam bila prostitutka, ja svoje odnose nisam naplaćivala, niti sam imla ikakva očekivanja, ali sam žudela za tim zadovoljstvom među svojim butinama. Posebno su mi bili fascinantni veliki polni organi kod muškaraca.

Jedno veče pozvana sam na žurku na kojoj je bilo dosta ljudi. Sama vila u kojoj je pir priređn je delovala fascinantno, nakon tona ispijenog alkohola i kokaina koji je bio neminovno sredstvo zabave, parovi su završavali po sobama, a ja sam se našla u odaju sa dvanaest muškaraca.

Svojom energijom, ali i atributima, privukla sam pažnju, a kako mi je kokain podsticao nagon, orgije su počele. Njih dvanaestroica i ja jedna.

čarape, moda, stil, seks, devojka, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

Jutro je donelo poraz, iscrpljena i ispijena od opijata, počela sam da se gubim, razum me napuštao. Iz te vile izašla sam sama. Panični napad je uzeo danak prethodne noći i mene je obuzeo neopisiv strah, stanje beznađa. Moj smisao života jednostavno više nije postojao.

Došao je momenat trežnjenja da napalti sve dane Sodome i Gomore. Danima sam sedela zatvorena u svojoj kući uz zamračene prozore. Kada su moji bližnji primetili da sam se povukla i potpuno izmenila, odveli su me u psihijatrijsku ustanovu. 

Neko vreme sam bila hospitalizovana, danas redovno posećujem svog psihoterapeuta, započela sam novi život. Teško mi je, ali korak ka rešenju je priznanje problema.

 

 

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi