Seks, oralni seks, strast, skidanje
Shutterstock, ilustracija
Seks, oralni seks, strast, skidanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Mladić iz Amerike podelio je zaista odvratnu priču putem društvenih mreža o gnusnoj nezgodi koja mu se dogodila tokom oralnog seksa.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Važno je da shvatite moje misli protekle nedelje - zaista mi se sviđa. Sinoć sam otišao do nje, popili smo nekoliko flaša vina, dobro se ismejali, jedna je stvar vodila drugoj, i naš platonski odnos se pretvorio u seksualni. I tako, završimo mi, mazimo se i zaspimo.

Jutros se probudimo, vodimo super razgovor koji traje dva sata i sve vreme kroz njega osećam kako se u meni nakupljaju gasovi, a nisam mogao da ih pustim.

Odjednom, ona počinje da me dodiruje usnama dole, trudim se da uživam, ali sve teže zadržavam gasove. Napokon, ona me dovede do orgazma, a taj predivni trenutak je popraćen glasnim "FFFVVVVVIIIIPPPP" koji je odeknuo kroz prostoriju. Ali to nije sve, sila mojih gasova izbacila je provalu jedva svarene hrane iz creva po celom krevetu, pa i po njenim grudima. Ležim apsolutno prestravljen, oči su mi velike kao Godzilini testisi, a ona leži pored mene daveći se u smradu.

 

Počistili smo nered i ona se super ponela u vezi sa celom situacijom, trudeći da se osećam OK. Dala mi je neku hranu i čaj za moj želudac i creva i ispričala mi razne sramotne priče kako bih se osećao bolje.

To je bilo lepo od nje, ali svaki put kad se setim šta se dogodilo dođe mi da plačem."

seks, oralni seks

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija