NOSTALGIJA SREĆNOG DETINJSTVA Neca iz serije "Srećni ljudi" danas ima 33 godine: Janko je napustio glumu, sada se bavi porodičnim biznisom, ne biste ga nikada prepoznali (VIDEO)

Pamtimo ga iz "Srečnih ljudi"

 

Neca
Neca, Foto: Printscreen Youtube / Nastić _7

Janko Milivojević je kao dečak počeo da se bavi glumom. Proslavila ga je uloga malog Nece iz serije "Srećni ljudi", ali vremenom je shvatio da to i nije baš poziv kojim bi se bavio u budućnosti.

"S početka sve je to delovalo zanimljivo, ali kada kola daođu po mene oko 11 časova, a ja se u to vreme igram sa vršnjacima, ja moram na posao", naveo je Janko za Mondo.

Milivojević danas radi u galeriji na Banovom Brdu i u tom je poslu preko 15 godina, a nastavio je očevim stopama i da razvija porodičnu tradiciju.

Kaže da je zadovoljan i d se bavi onim što voli.

"Dva rođena brata ne žive u Srbiji, tako da je na meni bilo da nastavim ono što je otac već 30 godina radio. Za snimanje serije me vežu samo lepe uspomene, ali moj honoroar u vreme inflacije za tri godine rada nije moga da isplati jedno porodično letovanje. Ipak, nije inters bio vezan za materijalno, više je bio entuzijazam", zaključio je mIlivojević

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi