Neca iz serije "Srećni ljudi" danas ima 33 godine: Janko je napustio glumu, sada se bavi porodičnim biznisom, ne biste ga nikada prepoznali (VIDEO)

Alo.rs/M.D. | Ženske priče 2020-05-21 18:53:02 2020-05-21 18:53:02

Pamtimo ga iz "Srečnih ljudi"

Printscreen Youtube / Nastić _7

 

Janko Milivojević je kao dečak počeo da se bavi glumom. Proslavila ga je uloga malog Nece iz serije "Srećni ljudi", ali vremenom je shvatio da to i nije baš poziv kojim bi se bavio u budućnosti.

"S početka sve je to delovalo zanimljivo, ali kada kola daođu po mene oko 11 časova, a ja se u to vreme igram sa vršnjacima, ja moram na posao", naveo je Janko za Mondo.

Milivojević danas radi u galeriji na Banovom Brdu i u tom je poslu preko 15 godina, a nastavio je očevim stopama i da razvija porodičnu tradiciju.

Kaže da je zadovoljan i d se bavi onim što voli.

"Dva rođena brata ne žive u Srbiji, tako da je na meni bilo da nastavim ono što je otac već 30 godina radio. Za snimanje serije me vežu samo lepe uspomene, ali moj honoroar u vreme inflacije za tri godine rada nije moga da isplati jedno porodično letovanje. Ipak, nije inters bio vezan za materijalno, više je bio entuzijazam", zaključio je mIlivojević

Expand player
Pogledajte više