Brak, terapija, svađa, raskid, razvod, pomirenje
Shutterstock
Brak, terapija, svađa, raskid, razvod, pomirenje

Shutterstock

BITI ostavljen nikad nije ugodno, no čuti "ajmo biti samo prijatelji" od žene na Silvestrovo posebno je brutalno. I da, to se zaista dogodilo, barem ako je verovati jednoj od priča na Redditu, gde su korisnici te društvene mreže raspravljali o svojim najgorim raskidima.

PROČITAJTE JOŠ:

Trudnica, kafić, trudnoća

Shutterstock, ilustracija

 

Jedan iskreni muškarac prisetio se tako noći kad ga je ostavila žena nakon masaže u paru i otmene večere. Bili su u klubu kad mu je supruga šapnula: "Budimo prijatelji". Prema priči, bili su u braku 13 godina i imaju dvoje dece. U sledećoj objavi objasnio je kako mu je najava bila šok jer su imali se*s samo nekoliko sati pre.

Biti ostavljen nakon seksa je loše, no verovatno je bolje nego biti ostavljen usred istog. "Rekla mi je da ne želi više biti u braku sa mnom dok smo uzdisali i oporavljali se od seksa", otkrio je jedan tip.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, leto

Shutterstock, ilustracija

Neki bi mogli tvrditi da su žene bile hrabre zbog svoje iskrenosti, za razliku od muškarca iz sledeće priče koji je sa spoja samo nestao. "Doslovno je pobegao. Vratili smo se s koncerta i otišla sam do frižidera samo kako bih čula korake i lupanje vratima".

Jedna osoba otkrila je kako joj je završila veza nakon što je otkrila promenu statusa njihovog partnera na Facebooku, u kojoj je pisalo da je u vezi s nekim drugim.

PROČITAJTE JOŠ:

 

A sledeća priča možda je i najbizarnija. "Bili smo zajedno tri godine. Pozajmila je nekoliko stotina dolara od mene nedelju dana ranije (čitavo vreme znajući da će ovo napraviti). Kad je raskinula sa mnom, sve što je rekla je da me više ne voli. Nikakve rasprave ni objašnjenja, ništa. Prekid je zatim zadržala tajnim, preselila se u drugi grad, spavala je kod mojih prijatelja i razbila njihov stan te gotovo ubila njihovog psa", priznao je korisnik Reddita.

Rasprava je puna užasnih priča, koje ljudi iz nekog razloga ne mogu prestati čitati. "Ne znam zašto osoba poput mene koja ima problema s poverenjem ide čitati ovo", jedan je od komentara.