"IMALA SAM ODLIČAN SE*S SA KOLEGOM, I NE KAJEM SE!" Ispovest žene koja ima aferu na poslu: Dosadno mi je u braku, zato i varam muža!

Kada ljubav preraste u naviku...

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

Jedna žena je u iskrenoj ispovesti otkrila da je u vezi već devet godina, ali da je sa partnerom imala uspona i padova. Poslednjih nekoliko godina ne uživa više u se*su, a utehu je potražila kod muškarca sa kojim radi. Ne zna kako da se ponaša da radi pa je na internetu potražila savet.

 

Njen partner je ne vodi nigde i ne druže se sa prijateljima, a upravo to joj nedostaje. Kada dođe kući jednostavno zaspi na trosedu. Sa druge strane, muškarac s posla joj se potpuno posvećuje i brine o njoj. Šalje joj poruke, a rekao joj je i da je voli.

"NE MOŽEŠ U MOJ KREVET U TOJ ULIČNOJ ODEĆI!" Dečko izjavom o higijeni današnjih devojaka podelio javnost: Sada kad ste ovo pročitali, zauvek sam vas upropastio!

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

"Upravo sam imala odličan se*s sa kolegom s posla. Složili smo se da nećemo ostaviti naše partnere i da ćemo jednostavno uživati, ali sada su stvari postale mnogo ozbiljnije. Rekao mi je da me voli, ali ne znam da li mu verujem."

RAJ NA TOČKOVIMA Samohrana majka napravila je sama svoj dom od 18,5 kvadrata! Ona je dokaz da se sve može kada se hoće!

Deidre joj je savetovala: "Vaša afera je opasna. Ljubavnik vam nudi samo seks i ništa više, a rizikujete gubitak svoje veze. Pitajte ljubavnika koji su mu planovi. Ovo je pomalo neprijatno, ali ako se udalji, znaćete na čemu ste."

Muž došao kući i zatekao opšti haos! Odgovor supruge na situaciju naučio ga je pameti za ceo život!

AUTOR: Magazin.ba/M.M. DATUM I VREME: 05.11.2019. 09:43 Tražio je ženu baš zabrinut, sigurno joj se nešto dogodilo! Foto: Shutterstock Česte su rasprave između supružnika o tome ko šta i koliko radi. Posebno ako muž odlazi na posao, a žena ostaje da vodi brigu o kući i deci.

 

BONUS VIDEO:

Iscrtajte pravilno obrve i usne

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi