Ispovest prevarenog čoveka: Bili smo u gej braku godinama, a onda je doveo ženu i decu iz svoje zemlje

Alo.rs/M.D. | Ženske priče 2020-02-16 23:34:58 2020-02-16 23:34:58

Svet pun laži i obmana

Shutterstock

 

Rođen sam i živim u Holandiji, tačnije u Amsterdamu. Zemlji gde je gotovo sve dozvoljeno, zemlji slobode, ljudskih prava...

Neko je nazivaju i Sodoma, ali za mnoge je ova zemlja oslobođenje prdrasuda. Kao i svako ljudsko biće na ovoj planeti težio sam ljubavlju i zajednici. Moje seksualno opredeljenje nikada nije bilo društveni problem kao što je to u nekim nerazvijenim zemljama slučaj. Izlazio sam, zabavljao se, završio fakultet, a onda sam upoznao Borisa.

Zvučaće kao kliše, ako kažem da je s početka sve izgledalo kao bajka, ali dodaću da je bajka bila sve vreme prisutna u našim životima. I onda kada me je zaprosio pred čitavim našim društvom, i onda kada sam ushićen izgovorio "da" pred matičarem, i onda kada smo nastavili naš život u našem domu... baš sve je bila bajka.

 

Ipak, ova je imala jako loš kraj...

Niti jedan momenat nisam sumnjao u našu ljubav, a daleko su bile misli da bi oveme išta moglo da stane na put i okonča našu sreću. Tako smo Boris i ja živeli tri godine srećni i nerazdvojni.

Treči dan od navršene tri godine i Borisovog dobijanja državljanstva, ušao sam u poluprazan stan vrativši se s posla.

Nije bilo njega, nije bilo ni jedne jedine njegove stvari, čak ni traga da je ikada bio tu.

 

Momenat trežnjenja je bio fatalan. Od prijatelja saznajem ono u šta s početka nisam želeo da verujem. Borisova žena sa dvoje dece došla je iz Rusije po dogovoru čim je on dobio državljanstvo.

Papiri za razvod su me uverili u surovu istinu s kojom sam se susreo. Nikad bolnijom, bio sam izdat. Usledile su godine depresije, sada posle mnogo vremena, dobro sam, ali te su godine zauvek obeležile moj život.

Expand player
Pogledajte više