ISPOVEST KOJA JE ZAPREPASTILA SVET: Seksam se sa 6 muškaraca i žena u isto vreme, i uživam u tome...

24sata.hr/I. P. M. | Ženske priče 2018-11-20 11:07:14 2018-11-20 11:07:14

Auh!

Shutterstock, ilustracija

Sa svima njima izlazi na romantična mesta, vodi ljubav i zaljubljena je u svakog pojedinačno.

- U poligamnim vezama sam već pet godina i to je životni stil u kojem uživam, ali ne bih ga definisala kao "otvorene veze" jer mislim da se to više odnosi na monogamne parove koji odluče da postanu otvoreniji za nove partnere - kaže i dodaje kako njen dnevni raspored zna da bude veoma haotičan, posebno kada je sa šest njih u ljubavnoj vezi - u isto vreme, prenosi Daily Mail.

Pročitajte još:

- Poligamni odnos vam dopušta da imate tu emocionalnu povezanost i ravnopravne odnose, što nije slučaj u otvorenim vezama monogamnih parova. Kod njih se sve uglavnom svodi na seksualne odnose s drugim ljudima - dodala je ne otkrivajući svoj puni identitet, osim da je mlađih godina.

- Za mene poligamija znači voleti bez granica - rekla je.

Sve je počelo kada je prekinula monogamnu vezu pre pet godina. Peni nije želela dugo da samuje pa je odlučila da počne da izlazi s različitim ljudima, ulazi u nove ljubavne odnose i shvatila da joj to zapravo odgovara.

- Počela sam izlaziti s ljudima koji su se identifikovali kao poligamisti i bilo je to nešto sasvim novo za mene. Videla sam kako oni izlaze s drugima i kakve odnose imaju. Jednom kada sam se više saživela s tom idejom, učinila mi se pravom stvari za mene - prisetila se.

Bilo joj je, kaže, strašno privlačno što svoju ljubav može deliti sa više ljudi u isto vreme.

Kaže da je srećna što je imala priliku da se susretne sa ovakvim načinom života kakvim sada živi, iako je često vrlo haotično.

- Žongliranje višestrukih odnosa svakako je jedan od najvećih izazova poligamije. Bilo je trenutaka u kojima sam bila sa pet, šest partnera u isto vreme - rekla je i dodala kako je u ovom trenutku u vezi s jednim muškarcem i jednom ženom.

- To je prilično osvežavajuće, posebno s obzirom na činjenicu da moja devojka živi pet sati vožnje od mene pa se viđamo jednom mesečno. Dečka viđam svake nedelje - ispričala je.

Napominje kako ne oseća nikakvu ljubomoru jer je to sada njen stil života.Takođe, iako ideja o seksu s više partnera nekima može biti dobra ideja, za Peni je to intiman trenutak rezervisan samo za dvoje.

Expand player
Pogledajte više