Seksi, seks, kućna pomoćnica, čišćenje
Shutterstock, ilustracija
Seksi, seks, kućna pomoćnica, čišćenje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ana (24) je počela da radi posao čistačice pre tri meseca i to je značajno promenilo njen život, a ono po čemu se njen posao razlikuje od posla neke druge čistačice jeste u tome što ona svoj posao obavlja gola.

Ona je deo “Naturist Cleaners” koji obezbeđuje profesionalne čistače i čistačice koji posećuju domove i kancelarije klijenata i obavljaju kućne poslove potpuno goli. Ana zarađuje 50 evra za sat vremena čišćenja. Kompaniju je osnovala Laura Smit 2017. godine zbog povećane potražnje klijenata za golim čistačicama.

PROČITAJTE JOŠ:

- Bila sam nova u nudizmu. Nikada pre to nisam radila, niti sam bila na nudističkoj plaži i slično. Radila sam to samo u privatnosti, ali nisam bila nervozna jer mi je savršeno prijatno da budem gola. Bilo mi je veoma ugodno prvi put jer sam se osećala oslobođeno. Ne znam zašto mi se to zaista dopada, samo se tako osećam prijatnije, izjavila je Ana.

Ono što ju je najviše plašilo jeste to što nije znala ko će joj otvoriti vrata svog doma i da li će biti bezbedna. Bilo je zaista prijatno iskustvo, a klijent je bio veoma ljubazan i raspoložen za razgovor. Ana ima tri do pet poslova nedeljno, zarađuje 50 evra po satu ako čisti gola, a 25 evra ako je obučena dok čisti.- Svi klijenti koje sam imala su singl muškarci. Bili su različitih godina, od kasnih dvadesetih do pedesetih. Obično su veoma profesionalni - rekla je.

Seksi, seks, kućna pomoćnica, čišćenje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Jedan od glavnih zadataka “Nudista čistača” je da promovišu nudizam kao nešto sasvim normalno. Naglašavaju da njihov servis nije i ne bi trebao da se tretira kao seks servis.

- Ja nosim običnu odeću kao što su pantalone i majica. Uvek pitam klijenta da mi potvrdi da niko drugi nije u kući i da su oni sami u domu. Takođe, moraju da mi potvrde da ne snimaju, da mi daju novac unapred i kažu šta treba da počistim. Tek onda se skidam. Većinu vremena ja brišem prašinu jer kuće nisu mnogo prljave. Obično su skoro čiste samo in treba malo sređivanje. Nikad nisu tražili od mene da radim nešto čudno, već većinu vremena pričaju sa mnom, dodala je.Njeni prijatelji znaju čime se bavi, ali njena porodica ne zna. Kompanija je u stalnom kontaktu sa njom dok radi, zbog čega se oseća veoma zaštićeno. Preporučuje svima ovaj posao jer je veoma prijatan i oslobađajući. Klijenti koji su koristili usluge su takođe oduševljeni ovim iskustvom i opisuju ga kao prijatno i profesionalno.

Pravila kompanije su stroga. Ona zahtevaju da klijent bude sam u domu, da nikako ne pokušava da dodiruje čistačicu, a ukoliko se klijent uzbudi u prisustvu gole čistačice one su obučene kako da reaguju i smire klijenta. Zabranjeno je kontaktirati čistačicu mimo kompanije, a slikanje i snimanje čistačice bilo da je ona gola ili obučena dok radi je strogo zabranjeno.

Seksi, seks, kućna pomoćnica, čišćenje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Komentari (1)

dexi

10.10.2018 21:05

Ukoliko se klijent uzbudi, one su obučene kako da reaguju ali to je već druga cena, ha, ha