seks, odnosi
shutterstock
seks, odnosi

shutterstock

seks, odnosi, Foto: shutterstock

Muškost mog bogatog dečka previše je sićušna da bi me zadovoljila tako da ga varam sa svojim dobro obdarenim bivšim. Imam sjajan seks sa bivšim kad god dođe da vidi kako sam. Nije zaista planirano, ali stalno se ponavlja.

Imam 23 godine i sa svojim sadašnjim dečkom sam godinu dana. Ima 26 godina, sjajno izgleda i ima posao u IT-u.

Ima veliku kuću i lep veliki automobil. Glavni problem je u tome što mu je muškost tako sićušna da mi uopšte ne pruža zadovoljstvo. Sreli smo se na sajmu. Radila sam PR za firmu za stolice za igre i on je stajao u blizini štanda svoje kompanije.

Dala sam mu osmeh i jarko crveni balon i pozvala ga da isproba stolicu. Flertovala sam s njim samo radi zabave i bila sam iznenađena kad mi je dao svoju karticu i rekao: "Pozovi me."

Otišli ​​smo na sastanak i mislila sam da će me odvesti kod sebe na kraju noći, ali izmislio je neki izgovor. Sledeća dva puta viđanja bila su ista. Vodio me na divne obroke, a zatim me odbacio kući, zagrlio i poljubio.

Pitao sam se da li je oženjen ili nešto slično, ali onda mi je četvrtog sastanka ponudio da mi napravi nešto za jelo kod njega u kući.

Nakon obroka ljubili smo se i dodirivali. Sve je bilo tako lepo. Izgledao je vrlo nervozno i pravio je glupe šale kako najbolje stvari dolaze u malim pakovanjima.

Kad smo se približili, shvatila sam zašto. On je zaista sjajan momak. Kupuje mi sjajne poklone i odvodi me van za vikende, ali seks ne valja. Moj bivši se toliko razlikuje od njega.

Ima 25 godina, bezbrižan je i nikad nema novca da me vodi po restoranima - ali seks je s njim neverovatan. Volim svog dečka puno, ali osećam se tako zbunjeno.

Jesi li sigurni da voliš njega ili kuća i vikendi van grada? Da li bi ga volela ako izgubi posao?

Imaš sjajan seks sa bivšim i postavlja se pitanje: Zašto si napustila tako sjajnog ljubavnika? Da li ti smeta njegov nedostatak novca?

Prirodno je da želiš sve dobre stvari u životu, ali moraš odlučiti šta želiš.

Nedostatak inča možda nije problem tvog dečka u tome što te ne zadovoljava kao nedostatak samopouzdanja i možda seksualnog iskustva.

Možeš mu pomoći u tome ako ti je stalo do čoveka.

Ako tvoje srce nije u tome, ne budi varalica jer to je loše za tvoje samopouzdanje.

Fokusiraj se na to šta želiš u životu kroz svoj trud.

Čekaj muškarca koji te podržava da pronađeš svoj put... i pruža ti zadovoljstvo u krevetu takođe.