Dženifer Aniston htela da promeni zanimanje, evo o kom poslu je reč!

Magazin Novosti/S.Ć. | Ženske priče 2020-10-02 17:06:46 2020-10-02 17:06:46

U jednom trenutku, zapitala sam se da li mi gluma i dalje pričinjava zadovoljstvo

Foto: Instagram/printscreen

Čime god se bavili u životu, svi imamo uspone i padove, makar bili Dženifer Aniston i zabavljali gledaoce kraj malih ekrana.

DA LI BISTE PROMENILI ZANIMANJE?

 

Do tog trenutka nije razmišljala u tom pravcu, ali je zahtevna rola učinila svoje i dovela je do granica izdržljivosti.

Iako nije otkrila o kojoj ulozi je reč, znamo da je u pitanju neka koja je prethodila onoj u seriji The Morning Show. 

- U jednom trenutku, zapitala sam se da li mi gluma i dalje pričinjava zadovoljstvo. Da sam istrajala u nameri, odabrala bih dizajn enterijera, jer u tome uživam - rekla je glumica.

Iako ne znamo kako bi se snašla u ovom poslu, verujemo da bi svi želeli jednu Dženifer Aniston za dekoratera svog doma. Pored ovog detalja koji nam do sada nije bio poznat, glumica je odgovorila i na još jedno pitanje.

Naime, slušaoci su želeli da saznaju koji kolega sa kojim je sarađivala joj je najdraži. Nimalo neobično, odgovor je glasio Adam Sendler, jer je igrati sa njim prava zabava, a tome doprinosi činjenica da se poznaju od 19. godine.

Ne treba zaboraviti ni to da su se prošle godine oboje pojavili u glavnim ulogama filma "Murder Mystery", a sada pripremaju nešto novo.

Naravno, na pitanje koja uloga je obeležila njenu karijeru, odgovor je bio kratak i jasan – Rejčel Grin u seriji Prijatelji.

PROČITAJTE JOŠ:

Expand player
Pogledajte više