Pružaju podršku ubici žene: Događaj koji je šokirao Srbiju dobija nastavak priče, zločinac ima sledbenike!

Alo.rs/M.D. | Ženske priče 2020-05-22 15:08:04 2020-05-22 15:08:04

Nečuveno i za svaku osudu!

Facebook

Branislava Gnjidić, direktorka OŠ "Sava Šumanović" iz Erdevik, sahranjena je pre šest dana. Nesrećnu ženu je hicima iz pištolja usmrtio suprug, ali pored nje, ubijen je i njen ljubavnik školski vozač.

Dvostruko ubistvo koje je potreslo Srbiju i region, naišlo je na opravdanje od strane pojedinaca. 

Suprug se pravdao ljubomorom, a na društvenim mrežama osvanuli su komentari koji su izazvali još veći šok od samog događaja.

Pravo da se nekome oduzme život naišlo je na podršku, pa se postavlja pitanje u kakvo smo se društvo pretvorili?

 "Što se je*avala i ku*vala pored muža i dvoje dece, vi koje je branite ste iste", izajvio je jedan od "branitelja" ovog svirepog zločina, a šta bi bilo kada bikojim slučajem posumnja u svoju partnerku, pod uslovom da je ima, ne daj bože da ikada saznamo...

Ipak saznadosmo u nastavku prepiske, na veliku žalost, a u odgovoru jedne gospođe koja je osudila zločin:

"...da si moja žena, je*ala bi majku svoju... pitaj moju kako je prošla smao što je jednu poruku napisala... ima šečat i dan danas Samsunga 7..."

Na ovakve izjave, očekivanja smo da nadležne službe odreaguju, a na nama, novinarima je da ovakve stvari osudimo i apel uputimo onima koji ovakvim slučajevima moraju da se bave.

Nadamo se da nakon niza tragedija kao posledice porodičnih nasilja, makar jednom delujemo preventivno. Tražimo odgovorne da snose kazne i sankcije!

Expand player
Pogledajte više