Moda
Shutterstock
Moda

Shutterstock

Moda, Foto: Shutterstock

PROČITAJTE JOŠ:

 

Zvoncare

Nezaobilazni komad svakog garderobera iz sedamdesetih godina su definitivno zvoncare. Idealne su za devojke koje imaju ženstvene obline, a kako biste ih što bolje naglasili, birajte modele koji imaju srednje široke nogavice. Najbolje idu uz visoke potpetice. Ukoliko se odlučite za tamniji džins, kao kontrast odaberite svetloplavu košulju, a kombinaciju upotpunite braon kaišem.

Retro tufne

Popularne su decenijama, ali s jeseni tufne kao da ponovo ožive. Možda deluju detinjasto, ali uz pomoć nekoliko trikova mogu potpuno da promene izgled i transformišu odeću od dosadne u šik, retro, pa čak i ženstvenu i sofisticiranu. Postoji mnogo verzija tufni, od diskretnih do ekstravagantnih, pa je pri njihovom kombinovanju najbolje da se držite pravila da ako je jedan komad odeće sa tufnama, drugi treba da bude jednobojan.

Gležnjače

Poslednjih nekoliko zimskih sezona titulu najpopularnijih čizama nosio je duboki model iznad kolena. Njihov izostanak u novim kolekcijama je primetan, a kao njihova adekvatna zamena našle su se gležnjače. Nosiće se baš sve varijante - od klasičnih u neutralnim bojama do efektnijih varijanti sa raznim ukrasima. Društvo će im praviti i predimenzionirane patike sa platformom, za sve one koji vole sportski kežual stajling.

Gležnjače

Shutterstock

Gležnjače, Foto: Shutterstock

Sofisticirani kaputi

Strukturirani dizajni su dominantni ove sezone, a ne zaostaju ni oversajz modeli, kao ni kaputi oštrog kroja u vojničkom stilu. Ono što ih krasi jesu upravo sitni detalji - široki pojasevi, starinska dugmad i krzno.

Torbice oko struka

O kojoj god da je prilici reč, torbica oko struka će upotpuniti vašu kombinaciju i dati joj lični pečat. Odlično će ići preko dužeg blejzera, naravno u istoj boji kao što je on. Osim ličnog pečata, torbica će naglasiti vaš struk i učiniti da izgleda vizuelno tanji.

 

 

Tagovi