Oralni seks
Shutterstock
Oralni seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Međutim, žene su često u nedoumici šta to treba da rade kako bi muškarcima pružile maksimalno uživanje za vreme oralnog seksa. Za sve one koje su i dalje u nedoumici otkrićemo vam šta to treba da radite i na koji način.

PROČITAJTE I:

 

Nežno s jezikom

Muški polni organ je potpuno drugačiji od ženskog, ali, verovale ili ne, prijaju im slične stvari. Otvor na vrhu veoma je osetljiv i iz tog razloga pokreti koje načinite jezikom treba da budu nežni. Sočni i nežni poljupci su uvek poželjni. Uz to, ne morate izvoditi vratolomije, kako bi vašem partneru bilo uzbudljivije, samo budite maksimalno opuštene i uživajte. Najvažnije je da partner oseti da radite s ljubavlju, a ne pod pritiskom.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Posvetite se F tački

Njegov frenulum (kožica sa donje strane njegovog penisa) zalužuje poseban tretman. Stavite vrh prsta na ovo mesto, kako biste stimulisali njegovu F tačku, a zatim obuhvatite čitav penis ustima (uključujući i svoj prst).

Orgazam, seks, žena,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Duboko

Evo trika koji će ga navesti da misli da ste celi penis uzeli duboko u usta: stavite vrh jezika na gornje zube i pustite da njegov penis udara donji deo vašeg jezika.

Seks, par

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Buđenje čula

Kožica koja se nalazi tik ispod glavića veoma je osetljiva na dodir. Prekrijte zube usnama, a zatim obuhvatite glavić usnama. Čvrsto pritisnite, a zatim opustite pritisak. Ovaj potez će razbuditi nervne završetke, a zatim ih opustiti, što može mnogo da mu prija.

PREPORUČUJEMO:

 

Kako koristiti šake?

Obmotajte jednu šaku oko korena penisa, nežno, ali uz mali pritisak. Dobro ovlažite penis pljuvačkom, a usne postavite na glavić. Zatim polako rastavite usne i unosite celi penis u usta, ali pritom ne zaboravite da koristite jezik. Jezik opet treba da bude opušten i širok i da mazi donju stranu penisa u toku cele radnje. Glava treba da bude opuštena, a posebno povedite računa da zubima ne dodirujete penis suviše grubo jer ga možete povrediti. Kada šakom prelazite po celom udu, ritmičkim i krupnim potezima, primenite veći pritisak kada izvlačite pokret od korena nagore, da biste potom malo opustile šaku kada je vraćate nadole. I uvek primenite malo više pritiska nešto pre glavića.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Podignite pogled

Samo zato što ste se spustili dole, ne znači da treba da nestanete. Povežite se s njim tako što ćete ga s vremena na vreme gledati direktno u oči.

Opušteno telo

Momenat kada osetite da je vaš muškarac blizu orgazma, kada penis nabubri, ubrzajte rad i malo pojačajte stisak u predelu korena testisa. Ako ste u mogućnosti da to uradite ustima, primajte ga plitko i brzo, s blago stegnutim usnama i nastavite da vlažite penis, kao i da ga nežno mazite jezikom. Ovde se sve dešava u korenu penisa i oko glavića. I ne zaboravite da dišete duboko i na nos. Veoma je bitno i da nađete udoban položaj.

Ove namirnice utiču na vaš seksualni život! Spisak hrane koju treba da zaboravite pre akcije!

AUTOR: Superžena/M.M. DATUM I VREME: 19.09.2019. 11:15 - 19.09.2019. 11:49 Poznato je da postoji dosta namirnica koje deluju kao afrodizijak, kao što su jagode, čili, đumbir.. Foto: Shutterstock Stručnjaci su, međutim, otkrili i to da hrana može negativno da deluje na strast i ljubav i to iz dva razloga.

 

BONUS VIDEO:

Najbolje obučen muškarac u Srbiji