URADITE JEDNU STVAR I IMAĆETE NEVEROVATAN ORGAZAM Svi parovi ĆUTE o ovome, zato imaju OČAJAN se*s

Najviše pomaže poverenje i otvoren razgovor.

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav
Foto: Shutterstock, ilustracija

Seks je uverljivo jedna od najškakljivijih tema, jedna od onih kod kojih je iskrenost najviše na ceni i isto tako jedna od onih o kojima najlakše lažemo, neko u većem, neko u manjem obujmu. Nekako se ustalilo verovanje kako i muškarci i žene najčešće lažu o broju partnera s kojima su se upustili u spolne odnose, no nedavno provedeno istraživanje pokazalo je kako jedna potpuno druga laž prednjači pred svim ostalima - i to ona o seksualnim fantazijama.

 

Svi ih imamo, svi znamo da one ne znače da ono o čemu najradije i najčešće maštamo odgovara onome što želimo u stvarnosti, no ipak, nekako se trudimo izbeći iskren odgovor kada je ova tema na repertoaru.

seks par krevet
Foto: Profimedia

Istraživanje je provela kompanija Superdrug i otkrila kako čak 45% muškaraca i 41% žena izbegava da da iskrene odgovore o seksualnim fantazijama. Možda imate osećaj kako je to nešto što je i što bi trebalo biti najskriveniji dio vaše intime, ali svi seksualni terapeuti iskren razgovor o seksu smeštaju na sam vrh liste stvari koje na kraju vode do ispunjenog i zadovoljavajućeg seksualnog života.

par ljubav svađa
Foto: Profimedia

Čak i ako nemate želju pretočiti svoje fantazije u stvarnost ili niste sigurni kako bi vaš partner na njih reagovao, razgovor o njima povećava intimnost, zbližava partnere i vodi do većeg zadovoljstva. A ko zna, možda otkrijete kako vi i vaš partner imate mnogo toga zajedničkog nego što ste do sada mislili...

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi