NIJEDNA MU NIJE REKLA NE! Samo ovakav tip muškarca može da zadovolji svaku ženu u krevetu!

U istraživanju Univerziteta Kvinslend učestvovalo je 100 žena, a morale su da odgovaraju na brojna pitanja o njihovom dotadašnjem seksualnom životu.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

Cilj istraživanja bio je da se otkrije koji to muškarci u očima žena imaju najbolje kvalitete za ljubavnika. Naučnici su takođe hteli da saznaju s kojim tipom ljubavnika su ispitanice najlakše doživljavale orgazme – a s kojim ne.

 

Iz dobijenih odgovora može se videti da duhoviti, kreativni, dragi i verni muškarci imaju najbolje kvalitete kao ljubavnici. Takvim je frajerima zanimljivo i važno da znaju najbolji način kako da dovedu ženu do vrhunca. Osim toga, otvoreniji su razgovor – pa i o seksu i preferencama – te se više trude oko predigre.

NISTE IMALI POJMA Evo ZAŠTO se muške i ženske košulje kopčaju RAZLIČITO!

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

Zanimljivo, ove osobine izgleda pripadaju i idealnom mužu - najnovije istraživanje sprovedeno među belgijskim naučnicima pokazalo je koje osobine mora imati muškarac da bi bio privlačan ženi i da bi ga smatrale dobrim kandidatom za brak. U istraživanju je učestvovalo 87 heteroseksualnih studentkinja prema kojima su najprivlačniji muškarci oni kojima je porodica važnija od posla i karijere.

SRBIMA NAJČEŠĆE PUCAJU BRAKOVI! Rešite OVAJ test i saznajte da li ste pred RAZVODOM!

Prema njihovom mišljenju, porodični tip muškarca bolji je za brak jer će biti podrška porodici, bolji suprug i bolji otac deci i više će se uključivati u svakodnevni porodični život. Osim toga, njihov idealan muškarac mora biti druželjubiv, a poželjno je da pomaže starijim osobama, otvara vrata ženi, ponese joj neku tešku stvar i tako joj do znanja da brine o njoj i da je pažljiv.

Da izgled nije ključni faktor kod odabira partnera, pokazala je i nedavno objavljena studija u časopisu Psychological Science. Naime, prema toj studiji muškarci prosečnog fizičkog izgleda i zavidnog nivoa samopouzdanja poželjniji su kod ženskog pola nego oni s višim nivoom fizičke privlačnosti. Rezultati istraživanja pokazali su i da muškarci koji nisu previše opterećeni svojim fizičkim izgledom odgajaju samouvereniju decu.

I LEKARI GA PREPORUČUJU Stavite MAGIČNI PRAH u jelo i ne brinite za potenciju! Za samo 8 nedelja podiže seksualnu želju

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Trik za kojim su žene odlepile! Nikad lakše za samo 5 sekundi stavite alajner poput profesionalca!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi