Poznate dame u Srbiji rado prate ovaj trend, sve ga nose, iako je proglašen za ubedljivo najružniji!

Alo.rs/M.M. | Ženske priče 2019-09-23 11:23:04 2019-09-23 11:23:04

Toliko su ružne da ih svi nose!

Printscreen Instagram

Iako je veliki broj negativnih komenatar na račun ovog trenda koje sve dame rado prtae, prodavci kažu da je pomama za njima nikada veća!

PROČITAJTE I:

 

Skoro da nema poznatog brenda, da nije u svoju kolekciju uvrstio ovakav tip patika, ali čini se da su trendseterke najvernije modelu koji je i pokrenuo čitav svet na potražnju istih, a reč je onim marke Balensiaga.

Tu su se stakle i Lui Vuiton patike sa velikim jezikom, kao i one Versace sa njihovim karakterističnim printom.

PREPORUČUJEMO:

 

Pomama za ovim trendom nije zaobišla ni Srbiju i ostatak regiona, a većina domaćih i poznatih ličnosti skoro da je uvek u ovim patikama, koje nazivaju još i "grdosijama" i "dedinim patikama", a kombinacije sa njima su razne, od suknjica, trenerki do pantalona i sakoa.

U našoj galeriji pogledajte kako dame sa domaće šoubiz scene nose ovaj trend.

 

 

Sledeće komade garderobe obavezno kupujte broj ili dva veće! Trik koji će da primeni svaka žena!

AUTOR: Index Rouge/M.M. DATUM I VREME: 17.09.2019. 14:13 - 17.09.2019. 16:32 Jedno od zlatnih pravila modnih znalaca i dizajnera! Foto: Shutterstock, ilustracija Iako volimo i cenimo eleganciju i komade gaderobe koji nam stoje savršeno, moramo voditi računa i o udobnosti. Na našu sreću, neki komadi zaista izgledaju lepše kada su u veličini koja je za broj veća od vaše uobičajene.

 

BONUS VIDEO:

Najbolje obučen muškarac u Srbiji

 

 

 

Expand player
Pogledajte više