seks, odnosi
shutterstock
seks, odnosi

shutterstock

Foto: shutterstock

Nadia Bokodi, poznata seks-blogerka otkrila je koje pitanje najčešće muči muškarce kada je intima u pitanju.

Čuli ste za brojna istraživanja koja su ustanovila da ženama nije važna veličina polnog organa već mnoge druge stvari u predigri i samom činu seksa, ali to ne znači da muškarci nisu preokupirani razmišljanjem da li se "uklapaju" ili ne u neke ženske stadarde.

seks, odnosi

shutterstock

Foto: shutterstock

Nadia tvrdi kako svakog dana dobija veliki broj mejlova od strane muškaraca koji je pitaju jedno te isto pitanje - "Da li je veličina bitna?"

- Nikada nisam mogla da se pripremim na ovoliki broj muškaraca za koje je veličina penisa zapravo jedan veliki problem. Još od dečačkih dana muškarci su opterećeni veličinom svog organa, pa su neki već u školi merili lenjirima i upoređivali se. Ipak, ova opsesija nije vezana samo za mlade već i za starije muškarce. Jedna studija objavljena u Pub Med-u ustanovila je da čak 68 odsto muškaraca oseća da njihova veliličina nije zadovoljavajuća, ističe Bokodi i dodaje kako muškarci odbijaju da shvate da žene više interesuje njihova seksualna pažnja od same veličine penisa.

penis

Profimedia

Foto: Profimedia

Pretpostavlja se da u veličini ponosa muškarci ogledaju svoju muškost, a 8.000 godina unazad, pa i kod primitivnih naroda, penis je bio simbol moći i plodnosti.

- Ni porno-filmovi ne idu na ruku današnjim muškarcima jer se prikazuju oni za koje se pitamo kako uspevaju da nose regularne pantalone i farmerke. Običan muškarac se upoređuje i dolazi do nesigurnosti - ističe Nadia.

Stomak, muškarac, plodnost

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

A kako žene reaguju na veličinu?

- Retko kada sam čula neku ženu da je rekla da "njegov penis nije bio dovoljno veliki", i muškarci to treba da shvate jednom za svagda, nas to ne zanima - kaže Nadia i dodaje da zna da će je i nakon ovoga muškarci uvek pitati isto pitanje, a ona će im davati odgovor koji je dala i svom dečku: "Nije važna veličina već magija čarobnjaka".

Raskid, prevara, par, svađa, loš seks

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija