riana
printscreen/instagram
riana

printscreen/instagram

Foto: printscreen/instagram

Nekada smo se smejali ženama koje su nosile štikle i trenerke, jer se to smatralo vrhuncem neukusa. Svetske zvezde su tokom korone donele nova pravila!

Prva je, naravno, počela Kim Kardašijan, a prvi put se u trenerkama i štiklama pojavila prošle godine. Tada niko nije mislio da će to postati "modni krik". Kim je tako nekoliko puta viđena u sivoj trenerci i visokim, tankim štiklama. Ona je ovu kombinaciju ponovila nekoliko puta, dodala i seksi top, i bizarna moda se proširila dalje.

Rijanu mnogi smatraju modnom ikonom, a njoj su se trenerke i štikle odmah dopale! Prvo je ovako obučena putovala i snimljena je na nekoliko aerodroma. Ona je dodala i svoj prilog ovom uličnom šiku - trenerke je počela da nosi sa sandalama i mantilom. Ovako obučena viđena je i kako ide na večeru!

Keri Bredšo je pre dva dana dala svoj prilog novom trendu. Naime, Sara Džesika Parker (55) nikada ne zaostaje u modnim izdanjima, pa je u sivoj trenerci i teget kožnim cipelama sa štiklom prođetala Njujorkom.

Posle Sare Džesike Parker i ostale holivudske zvezde su se priklonile "korona trendu", pa su uparile trenerke i štikle, a najpoznatije su Selena Gomez i Dženifer Lopez.

PROČITAJTE JOŠ: