Dženifer Lopez
Instagram/printscreen
Dženifer Lopez

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Od Adel do Džej Lo, zvezde se ovih dana furaju na prirodan izgled i svojim "no makeup" fotkama dokazuju da su najlepše bez trunke šminke na licu. Međutim, to baš i nije istina.

- To što nema vidljivog mejkapa, ne znači da ga uopšte nema, jer i iza prirodnog izgleda postoje neki trikovi - otkrila je šminkerka Lisa Slonim u razgovoru za "The Sun", ukazujući na to da "nomakeup" fazon uglavnom ne isključuje malo rumenila ili sjaja na pravim mestima.

Anketa: Drage dame, koliko se često šminkate?

 

Dženifer Lopez se, na primer, ne stidi da u 7 sati poželi dobro jutro svojim pratiocima na Instagramu uz fotku u bade mantilu – bez šminke, ali i bez podočnjaka, savršenog tena. Džej Lo redovno koristi tonirane kreme sa zaštitnim faktorom, a podvrgava se i brojnim dermatološkim tretmanima za pomlađivanje, kao što su hemijski pilinzi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Aug 1, 2020 at 8:19am PDT

Rijana je nedavno u videu otkrila svoju rutinu nege kože i šminkanja, i istakla da nikad ne propušta da na lice stavi malo bronzanog sjaja, koji njenom licu daje misteriozan i egzotičan izgled.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Jul 14, 2020 at 1:55pm PDT

Voditeljka Maja Jama često kači fotke bez ili s minimumom šminke, a Lisa Slonim otkriva kako postiže blistav ten poput njenog.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Maya Jama (@mayajama) on May 28, 2020 at 4:06am PDT

- Odaberite toniranu hidratantnu kremu koja će pustiti vašu kožu da blista. Nanesite je u maloj količini i rukama umasirajte u kožu lica. Upotrebite korektor za prekrivanje mrlja, a bronzer i rumenilo da biste održali sjaj. Dodir vazelina na jagodicama takođe daje lep prirodni sjaj - kaže Slonim.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on Aug 1, 2020 at 11:09am PDT

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Jun 24, 2020 at 2:12am PDT