Irina Šajk
EPA/GUILLAUME HORCAJUELO
Dijeta, mršavljenje, debljina, ishrana

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

PROČITAJTE JOŠ:

 

ZATEGNITE STOMAK

Stanite uspravno, stavite ruke na potiljak i zategnite stomak. Celim telom se podižite ka gore gurajući karlicu ka napred. Ponovite pet puta.

OBLIKUJTE STRUK

Lezite na levu stranu sa podlakticom oslonjenom na pod, desnu nogu prebacite preko leve a desnu ruku stavite ispred stomaka. Podižite telo iz kukova dokle god ne osetite zatezanje stomačnih mišića i desnu ruku uvis. Ponovite pet puta vodeći računa da sve vreme ostanete u istoj pozi. Isto to uradite i na desnoj strani.

ZATEGNITE ZADNJICU

Oslonite se na levu nogu i telom se nagnite napred tako da napravite ugao od 90 stepeni. Desnu nogu ispružite unazad. Ruke stavite ispred grudi, spojite dlanove i laktove. Levu nogu lagano savijajte i ispravljajte u kolenu vodeći računa da ostanete u istom položaju. Prilikom izvođenja vežbe zategnite stomak, leđa i zadnjicu. Isto ponovite pet puta oslanjajući se na desnu nogu.

OJAČAJTE STOMAK I LEĐA

Lezite na leđa, noge podignite uvis i prekrstite ih a prste na nogama zategnite. Ispružite ruke ka gore, podignite glavu i ramena. Ruke lagano spuštajte pored butina, opustite ramena. Vodite računa da glava ostane uspravna. Vežbu ponovite pet puta.

Dijeta, mršavljenje, debljina, ishrana

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija