RADIĆE SVE ŠTO POŽELITE! U ovom gradu možete da iznajmite dečka, a razlog je potpuni hit!

Večni grad, a ti sama? Jedna italijanska turistička agencija misli da u Rimu pod svaku cenu (bukvalno!) treba imati dečka!

Rimski Koloseum Rim
Rimski Koloseum, Foto: Shutterstock

Turistička agencija odlučila je da reši "problem" svih koji u Večni Grad dođu bez partnera. Cilj je izazivati zdravu ljubomoru svih koji te prate na društvenim mrežama. "Insta dečko" ima i ulogu fotografa, da napravi fotke bolje nego što ti možeš.

 

Posetiti Vatikan, Koloseum, Španske stepenice i Dvorac Sant' Angelo bez muške pratnje? Otići na picu, špic, slikati se pored Fontane di Trevi, prošetati Trastevereom bez da te neko drži za ruku? Večni grad, a ti sama? Nama to zvuči kao potencijalno dobri praznici, prilika za odličan provod, ali jedna italijanska turistička agencija misli da u Rimu pod svaku cenu (bukvalno!) treba imati dečka. Agencija "Roma Experience" nudi posebnu ponudu za sve one kojima u Rimu nedostaje "čvrsta muška ruka".

"Agencija "Roma Experience" razume društvenu važnost odličnih fotografija sa odmora. Tako možeš izazivati zdravu ljubomoru svojim prijateljima i pustiti ih da im oči sjaje od zavisti dok gledaju u mobilne telefone. Odlične slike na Instagramu na kojima ćeš pokazati da si na praznicima i da nikad nisi izgledala bolje - upravo zato velikodušno smo lansirali Insta Dečko uslugu." - stoji u (alarmantnom i zabrinjavajućem!!!) uvodu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lifestyle ⚜️ Travel ✈️ Italy 📌 (@abakumovanastia) on

U nastavku agencija objašnava da nije svako dobar fotograf poput Marija Testina ili, pak, entuzijastičan poput Kanje Vesta. Opet zabrinjavajuće? Upravo zato Insta Dečko kojeg možeš unajmiti ujedno je i tvoj odani fotograf i pravi profesionalac u snimanju. Možeš unajmiti i samo fotografa, bez da ti bude dečko, ali to je manje zabavna opcija.

Sve što treba učiniti je rezervisati privatnu turu u ovoj agenciji i odabrati uslugu Insta Dečko. Za slučaj da te ovaj mudri uvod nije baš uverio, iz agencije su naveli zašto je Insta Dečko bolji od običnog dečka. Prvi razlog je, svakako, činjenica da se Insta Dečko nikad neće umoriti od toga da te slika, a fotke će ti biti predivne i uverljive. Osim toga, primoran je s tobom ostati 3 sata i za to vreme možete napraviti stotine fotki. Cena jedne ovakve ture, ako želiš samo fotografa, je 735 evra, a ako želiš da ti on bude i Insta Dečko - to košta 350 evra više! U turu su uključeni obilasci najatraktivnijih lokacija na kojima bi se mogla fotkati. Istorija i umetnost? U malim dozama, ne valja se preopteretiti!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Marie Carlizza (@romecoupdecoeur) on

Suludo, zar ne? Ipak, nekako verujemo da će ova usluga, koliko god luda i besmislena, pronaći svoje poklonike na svakom koraku. I definitivno baciti novo svetlo na turističke delatnosti širom sveta. Zašto Pariz već nije reagovao?!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi