Hit boja ovog proleća - VIZANTIJSKO PLAVA je zagospodarila modnom scenom!

magazinnovosti/alo.rs/S.Ć. | Ženske priče 2021-02-23 13:19:19 2021-02-23 13:19:19

Plava je boja neba, mora i čiste duše

product

Vizantijska, kraljevska, morska, indigo ili svetla, tek plava je zagospodarila modnom scenom i moramo priznati da joj baš dobro pristaje.

Koliko je neophodna vašem imidžu pokazuje i to što kreatori poručuju da, ako ništa drugo, na sebi morate da imate barem hulahop čarape koje asociraju na nebo ili morske dubine.

Svetlo, led, pastelno, indigo, golubije plava...

Od svetle, led plave, preko pastelne, indigo, golubije, do zagasite, sve nijanse plave dolaze u obzir, a ono što je posebno važno je to što se odlično kombinuju sa drugim bojama.

Savršeno izgleda u paru sa svim nijansama žute, pastelnim i ciklama tonovima, ali i sa crnom, sa kojom stvara najelegantniji efekat.

Savršeno se slaže sa žutim i ciklama tonovima, ali i crnom.
Transparentni materijali, ali i višeslojni, odlična su podloga za plavu, kao i, sada vrlo nosivi, šuškavi modeli.

Na njima, koji god odevni predmet da je u pitanju, boja izgleda još zanimljivije, jer se presijava u više tonova, u zavisnosti od svetla i brzine pokreta onog ko je nosi.

Plava može da šalje različite poruke: na košulji sa belim tufnicama ona će delovati nežno i smerno, na širokim pantalonama udobno i kao oblak meko, a na dugom mantilu poput snažnog morskog talasa. Na vama je samo da odaberete nijansu koja vam najbolje stoji.

Najneprikladnije stvari pomoći će da se upotpunite jedinstveni ulični stil. Možete kombinovati hip-hop, romantične, japanke. Primera radi, nosite svetlu svilenu bluzu i cipele na plavu jaknu. Glavno je ne preterivati ​​i učiniti sliku konciznom.

Boho stil može se lako uklopiti ako stavite besplatne hipi i boemske stilove. Formirajte opštu sliku elemenata odeće različitih struja. Samo nemojte birati previše razrađene modele.

PROČITAJTE JOŠ:

Expand player
Pogledajte više