Grickajte se u tami

Alo.rs/B. P. | Ženske priče 2021-02-03 16:49:07 2021-02-03 16:49:07

Početak godine je idealno vreme i da unesete neke promene i u intimnom životu.

Shutterstock

Ako ste vi i partner upali u kolotečinu i u dosadnu rutinu, onda je pravo vreme da razmislite o novinama u spavaćoj sobi. Sledeći izazovi u se*su podstaći će vas da isprobate nove metode.

Seks s povezom na očima

Zašto ga praktikovati - većina ljudi zatvara oči prilikom ljubljenja ili tokom se*sa kako bi imala bolji doživljaj. Ako zanemarite čulo vida, aktiviraćete ostala čula i više ćete uživati.

Kako to raditi - uzmite široki šal ili maramu, a svetlo u sobi prigušite ili skroz ugasite. Zavežite oči partneru pre nego što se skinete i ako imate se*s na isti način kao pre, drugačije će biti kada strgnete povez sa očiju kada partner ostane bez odeće.

Uključite razgovor

Zašto ga praktikovati - što više par razgovara o se*su, on će biti sve bolji. Ako imate dobru međusobnu komunikaciju, nijedan seksualni problem nije nerešiv.

Kako to raditi - postavite štopericu na 5 minuta i svako od vas ima toliko vremena da priča o svojim se*sualnim maštarijama. Navedite 5 stvari koje biste voleli da radite jedno drugom i zašto ih želite isprobati.

Seksi iznenađenje

Zašto to praktikovati - čekanje da se vaše seksualne želje poravnaju sa partnerovim je uglavnom razlog zašto mnogi parovi nemaju naviku redovnog seksa, pa zašto ne biste uradili nešto povodom toga?

Kako to raditi - napravite nešto seksi i razmišljajte na taj način. Podsetite se kako izgleda dug, francuski poljubac. Pročitajte zajedno erotski knjigu, pronađite nove seks poze, počnite sa masažom tokom redovnog gledanja televizije.

Orgazam bez ruku

Zašto to praktikovati - zabavan je način da razmišljate van okvira na koje ste navikli kad je reč o stimulaciji.

Kako to raditi - vežite partnerove ruke, a zatim zatražite da vas zavede. Neće imati drugog izbora nego koristiti usta i lizati, grickati ili govoriti neke reči koje vas uzbuđuju.

Naopaki oralni seks

Zašto to praktikovati - na ovaj način ćete oživeti seksualni život čineći male ustupke u krevetu.

Kako to raditi - lezite postrance preko kreveta i spustite telo na pod, kao da radite stoj na rukama. Glava i dlanovi su na podu, noge i trup na krevetu. Partner kleči na krevetu, između vaših nogu.

Unesite nove tehnike

Zašto to praktikovati - sigurno ne želite biti ljubavnik s jednim trikom. Zaboravite rutinu i unesite nove tehnike.

Kako to raditi - svirajte klavir: tapkajte gore-dole po telu partnera da biste probudili nervne završetke. Napišite jezikom abecedu i rešili ste problem.

Zaboravite na seks neko vreme

Zašto to praktikovati - prisiljava parove da pronađu nove načine kako jedno drugom pružiti zadovoljstvo. Očekujte jači orgazam kada prvi put budete imali seks posle nekog vremena.

Kako to raditi - sve je dopušteno: poljupci, stimulacija rukama, seksualne igračke, na vama je da odaberete šta vam najviše godi.

PROČITAJTE JOŠ:

Expand player
Pogledajte više