Evo kako da se pravilno našminkate za svega 5 minuta! Za efekat kao iz kozmetičkog salona!

M. Maksimović | Ženske priče 2019-10-04 14:00:12 2019-10-04 14:00:12

Imamo rešenje za efikasno šminkanje za svega par minuta

Screenshoot youtube

Ručak na stolu, uspešna na poslu, sređena, doterana, posvećena mama, sve to nije nimalo lak posao za jednu ženu. Dan je kratak, a od samog njegovog početka čini se da svakoj ženi uvek nedostaje samo jedno, vreme.

PROČITAJTE I:

 

Nikada ga nemamo dovoljno, uvek negde kasnimo, a u većini slučajeva krivo je jedno veliko svakodnevno spremanje, doterivanje i ulepšavanje.

Svaka dama koja drži do sebe i koja voli da dan započne što lepša i svežija, zna koliko je bitno da sam tok spremanja bude brz i efikasan.

PREPORUČUJEMO:

 

Mnogi mejkap tutorijali o šminkanju traju dugo, saveti su često jako komplikovani, a nama treba samo par jednostavnih saveta kako da se pravilno i brzo našminkamo.

Ovo su katastrofalne greške koje svaka žena pravi tokom šminkanja!

AUTOR: Stil/M.M. DATUM I VREME: 24.09.2019. 14:00 Neke navike kada je reč o šminkanju, mogu licu da dodaju nekoliko godina više! Foto: Shutterstock, ilustracija Svako životno doba ima određena pravila kojima bismo trebali da se vodimo. Način šminkanja u 20-im i 40-im godinama se zantno razlikuje.

Zato smo rešili da vas obradujemo jednim kratkim video-prilogom koji će vam olakšati svakodnevne rutine vezane za lepotu.

 

 

 

 

 

 

Expand player
Pogledajte više