Džej Lo napunila 50 godina, a izgleda kao da je vreme STALO! Evo u čemu je tajna njenog SAVRŠENOG izgleda!

Alo.rs/M.M. | Ženske priče 2019-07-25 11:18:54 2019-07-25 11:18:54

Dženifer Lopez izgleda savršeno, a svi se pitaju koja je njena tajna. Ono što ona radi kako bi ostala u formi i dobro izgledala zapravo i nije velika tajna, već rezultat rada i odricanja.

Screenshoot Youtube

Prezgodna Dženifer već decenijama ne menja svoju fitnes rutinu zbog koje se može pohvaliti najzgodnijom guzom i čvrstim trbušnjacima. Džej Lo je napunila pedeset godina a na izgledu joj zavide i devojke. U nastavku vam otkrivamo njen recept za savršen izgled.

PROČITAJTE I:

 

Motivator slavne Dženifer Lopez je njen partner Aleks Rodrigez sa kojim zajedno vežba. Pored toga, Dženifer svoju liniju održava upornim vežbanjem i pravilnom ishranom.

Koža joj je savršena a telo je zategnuto, na kome bi joj pozavidele znatno mlađe devojke. Dženifer tvrdi da je nikada ne pije alkohol, pa joj je koža zato tako lepa.

 

- Kada je u pitanju neko slavlje, svi mi kažu: "Ne možeš da nazdraviš vodom", i onda popijem samo gutljaj alkoholnog pića - priznaje Lopezova i svima savetuje da slede njen primer.

Dženifer kaže da kada je u pitanju ishrana ona je neko kome je veoma važno da u svoj organizam unosi samo zdrave namirnice. Kada primeti da se malo ubucila, pevačica primeni vegansku ishranu na 22 dana. Osim toga što je ova ishrana zdrava, donosi i dobre rezultate.

Dženifer svima preporučuje da nikako ne preskaču doručak, jer je to najvažniji obrok u toku dana.

- Mora da uspe, morate da pazite šta jedete. To mi je posao, moram da se saberem - priznala je pevačica kojoj je izgled veoma važan za posao kojim se bavi.

PREPORUČUJEMO:

 

I najvažnije, bez čega ne bi mogla da zamisli život je fizička aktivnost. Dženifer redovno vežba, 5 dana u nedelji, a kako kaže, trening je uspešan ukoliko ste se dobro oznojili. Šetnja, trčanje, plivanje... Lopezova preporučuje svaki vid rekareacije, jer je to ključno. Uz to, obavezno je i osam sati sna, a rezultati će posle nekog vremena postati vidiljivi, tvrdi Dženifer za "Pop Sugar".

 

BONUS VIDEO:

Voditeljka Bojana Ristivojević otkrila koje je najčudnije mesto na kom je vodila ljubav!

 

 

Expand player
Pogledajte više