DOBRO SE ZAGLEDAJTE! Dužina prstiju otkriva kakve su žene u SE*U!

Obratite pažnju!

Žigolo, eskrot muškarac, par, flert, seks
ŽFoto: Shutterstock, ilustracija

Dužina kažiprsta i prstenjaka leve ruke kod žena može ukazati na njihovu seksualnu orijentaciju, utvrdilo je naučno istraživanje koje prenosi BBC.

Žene čiji su levi kažiprst i prstenjak različite dužne imaju veće izglede da budu lezbijke, sugeriše istraživanje koje ističe da to može biti rezultat izloženosti većoj količini testosterona u materici.

 

Tim naučnika sa Univerziteta "Essex" merio je prste 18 pari jednojajčanih bliznakinja od kojih je jedna sestra bila heteroseksualne, a druga homoseksualne orijentacije.

Prosečno su lezbijke imale različite dužine ta dva prsta za razliku od svojih heteroseksualnih sestara, što je tipično muška odlika, ali samo na levoj ruci.

Naučnici su takođe merili dužine prstiju kod 14 parova jednojajčanih blizanaca od kojih je jedan bio heteroseksualni muškarac, a njegov brat homoseksualac, no nisu utvrdili nikakve veze. Pogledajte OVDE kada su žene najraspoloženije za seks.

Kod žena su uobičajeno kažiprst i prstenjak iste dužine dok se njihova dužina kod muškaraca razlikuje.

I muški i ženski plod u materici je izložen delovanju muškog hormona testosterona, no neki su možda izloženi više od drugih, kažu naučnici.

Voditeljka studije Tusdej Vots sa Univerziteta "Essex" kaže:

“Zbog toga što jednojajčani blizanci dele sto posto gena, a mogu se razlikovati u seksualnoj orijentaciji, to znači da moraju biti odgovorni neki drugi faktori a ne geni.”

 

“Istraživanje sugeriše da se naša seksualna orijentacija određuje u materici i zasvisi od količine muškog hormona kojoj smo izloženi ili načinu na koji naš organizam tada reaguje na hormon i oni izloženi većim nivoima testosterona imaju veće izglede da budu biseksualni ili homoseksualni.

Zbog veze nivoa hormona i različite dužine prstiju posmatranje nečije ruke može pružiti uvid u njihovu seksualnost”, navodi se u rezultatima istraživanja koji su objavljeni u magazinu "Archives of Sexual Behaviour". Pogledajte OVDE tri cake koje garantuju vrhunski seks.

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav
Foto: Shutterstock

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi